BDSMFlert.gr: Αξιολόγηση Ιστοσελίδας Γνωριμιών BDSM & Φετίχ

Ο ιστότοπος γνωριμιών BDSM Flert είναι μια μοναδική πλατφόρμα στην κατηγορία BDSM και φετίχ, που προσφέρει ευρείες ευκαιρίες σε άτομα με διάφορους σεξουαλικούς προσανατολισμούς, συμπεριλαμβανομένων ετεροφυλόφιλων, ομοφυλόφιλων και λεσβιών. Ο ιστότοπος, που ιδρύθηκε το 2023, εξακολουθεί να αναπτύσσεται δυναμικά, παρόλο που είναι σχετικά νέος στην αγορά.

BDSMFlert Πλεονεκτήματα

 • Πλατφόρμα ειδικευμένη για την κοινότητα BDSM και φετίχ.
 • Εκτεταμένες δυνατότητες αναζήτησης και τοπικές αναζητήσεις.
 • Ανωνυμία και διακριτικότητα στις συναλλαγές.
 • Δυνατότητα αποστολής εικονικών δώρων για ευκολότερη επικοινωνία.

BDSMFlert Μειονεκτήματα

 • Χρέωση για πρόσβαση σε προηγμένες λειτουργίες.
 • Απουσία εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα.
 • Όλες οι φωτογραφίες είναι ορατές σε όλα τα μέλη, ανεξάρτητα από την επιθυμία για ιδιωτικότητα.

Χαρακτηριστικά (Πως λειτουργεί το BDSM Flert;)

Χαρακτηριστικά (Πως λειτουργεί το BDSM Flert;)

Στην BDSMFlert ιστοσελίδα, τα βασικά κριτήρια αναζήτησης περιλαμβάνουν:

 • Φύλο
 • Ηλικία
 • Μόνο με φωτογραφία
 • Συνδεδεμένος/η τώρα

Εκτεταμένες αναζητήσεις είναι διαθέσιμες χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα κριτήρια.

Τοπικές αναζητήσεις είναι διαθέσιμες για να εντοπίσετε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για γνωριμία στην περιοχή σας. Έχετε επίσης την επιλογή να προσκαλέσετε και/ή να εισέλθετε σε ιδιωτικές συνομιλίες με άλλα μέλη. Έχετε βρει κάποιον που σας ενδιαφέρει, αλλά δε γνωρίζετε πώς θα του το πείτε; Στέλνοντας ένα εικονικό δώρο είναι ένας ωραίος τρόπος να σπάσετε τον πάγο!


BDSMFlert.gr: Τιμές και Μέθοδοι Πληρωμής (Πόσο κοστίζει το BDSM Flert; / Είναι το BDSM Flert δωρεάν;)

BDSMFlert.gr: Τιμές και Μέθοδοι Πληρωμής

Το BDSMFlert.gr είναι ένας ιστότοπος γνωριμιών που εξειδικεύεται στην κοινότητα BDSM και προσφέρει διάφορα πακέτα για την αγορά νομισμάτων, τα οποία χρησιμοποιούνται για την ενεργοποίηση λειτουργιών και την έναρξη συνομιλιών. Παρακάτω αναλύονται οι διάφορες τιμές και οι εκπτώσεις που είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο:

 • 10 Νομίσματα: €13,69
 • 15 Νομίσματα: Κανονική τιμή €20,55, προσφορά €15,79
 • 25 Νομίσματα: Κανονική τιμή €34,25, προσφορά €31,49
 • 50 Νομίσματα (Τα Πιο Δημοφιλή): Κανονική τιμή €68,50, προσφορά €57,79
 • 100 Νομίσματα: Κανονική τιμή €137,00, προσφορά €104,99

Μέθοδοι Πληρωμής: Οι αγορές στο BDSMFlert.gr γίνονται μέσω ασφαλούς περιβάλλοντος πληρωμών. Κατά τη διαδικασία αγοράς, οι χρήστες συμφωνούν με τους όρους και προϋποθέσεις του ιστοτόπου και ανακατευθύνονται στο ασφαλές περιβάλλον του συνεργάτη πληρωμών.

Διακριτικότητα Συναλλαγών: Οι συναλλαγές εμφανίζονται ανώνυμα στην κατάσταση λογαριασμού των χρηστών με το όνομα "Festivus Media" και δεν αναφέρουν το όνομα του ιστοτόπου για πρόσθετη προστασία της ιδιωτικότητας.

Η πρόσβαση και η εγγραφή στο BDSMFlert.gr μπορεί να είναι δωρεάν, αλλά οι προηγμένες λειτουργίες και η ενεργή συμμετοχή στις συνομιλίες απαιτούν την αγορά νομισμάτων. Αυτό το μοντέλο χρηματοδότησης είναι σύνηθες σε πολλούς ιστοτόπους γνωριμιών, ειδικά σε εκείνους που εξυπηρετούν ειδικές κοινότητες.

 


Εγγραφή (Πως μπορώ να εγγραφώ στο BDSM Flert;)

Εγγραφή στο BDSM Flert

Η ιστοσελίδα BDSMFlert παρέχει μια μακροσκελή φόρμα εγγραφής με ένα σύνολο από 22 ζητούμενα πεδία.


Εφαρμογή BDSM Flert / Smartphone / Tablet

 

BDSM Flert σε κινητό

Αυτή η ιστοσελίδα παρέχει ένα σχεδιασμό, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιονδήποτε υπολογιστή, laptop ή smartphone. Ωστόσο, μια εφαρμογή για κινητές συσκευές δεν είναι ακόμα διαθέσιμη.


Ανωνυμία

Παράδειγμα προφίλ στο BDSM Flert

Η ιστοσελίδα δεν σας επιτρέπει να δείτε οποιοδήποτε προφίλ, έαν δεν εγγραφείτε ως μέλος. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει τρόπος να κρύψετε τις εικόνες σας στην ιστοσελίδα BDSMFlert, ο οποιοσδήποτε μπορεί να σας δει.

Συνήθως, μπορείτε να ανεβάσετε μια ομάδα εικόνων για το προφίλ σας. Ωστόσο, όλα τα μέλη μπορούν να δουν τις φωτογραφίες σας. Ορισμένες ιστοσελίδες γνωριμίας προσφέρουν ένα κουμπί πανικού επιτρέποντας στους χρήστες να ανακατευθυνθούν σε άλλη ιστοσελίδα. Αυτό το χαρακτηριστικό δεν είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα BDSMFlert.

Όλα τα δεδομένα στο BDSMFlert.grστέλονται μέσω μιας SSL σύνδεσης κάνοντας τεχνικά αδύνατο για τον οποιοδήποτε να υποκλέψει τα μηνύματά σας.


Αποτροπή ενάντια σε ψεύτικους λογαριασμούς

Πριν χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα BDSMFlert, πρέπει να επιβεβαιώσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Επιπλέον, όλες οι εικόνες πρέπει να εγκριθούν από ένα επόπτη πριν γίνουν ορατές στην ιστοσελίδα. Αυτό αποκλείει τις φωτογραφίες που δεν είναι εμφανώς ενός μέλους (π.χ. ένα κατοικίδιο, ένα χαρακτήρας cartoon, ένας διάσημος, κτλ.) να ανέβουν. Εάν νομίζετε ότι ένα συγκεκριμένο μέλος είναι ψεύτικο, μπορείτε να το αναφέρετε για περαιτέρω έρευνα.


Ασφάλεια

Δυνατότητα Αποκλεισμού Χρηστών:  Όχι
Δυνατότητα Αναφοράς Χρηστών:  Ναι
Συντονισμένες Εικόνες Προφίλ:  Ναι
Κοινοποιεί τα δεδομένα σας σε άλλες ιστοσελίδες:  Χωρίς Κοινοποίηση
Η εικόνα σας ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί για διαφημίσεις:  Όχι
Έλεγχος Αυθεντικότητας:  Όχι
Ορατότητα Προφίλ:  Όχι
Υποστηρίζει Ιδιωτικές Φωτογραφίες:  Όχι


Όροι Παροχής Υπηρεσιών (ΟΠΥ)

Όπως με τις περισσότερες ιστοσελίδες γνωριμίας, οι όροι παροχής υπηρεσιών (ΟΠΥ) είναι αρκετά εκτενείς.


Τρόποι Εκικοινων΄ίας

Εάν χρειαστεί να επικοινωνήσετε με αυτή την ιστοσελίδα γνωριμιών, χρησιμοποιήσετε αυτούς τους τρόπους επικοινωνίας:

Όνομα εταιρείας:  Festivus Media BV
Διεύθυνση:  Bezuidenhoutseweg 161
Ταχυδρομικός κώδικας + Πόλη:  2594 AG ’s-Gravenhage
Χώρα:  Ολλανδία
E-mail εξυπηρέτησης πελατών:  [email protected]
Τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών:  +31857608950


Κλείστε το λογαριασμό σας (Πως μπορώ να διαγράψω το BDSM Flert προφίλ μου;)

Αυτή η ιστοσελίδα γνωριμιών επιτρέπει στα μέλη της να κρατήσουν το online προφίλ τους ενεργοποιημένο, ακόμα και αν έχουν ακυρώσει την πληρωμένη ιδιότητα μέλους. Για να αφαιρέσετε το προφίλ σας από την ιστοσελίδα, έχετε δύο επιλογές. Απενεργοποιώντας το προφίλ σας θα κρύψετε το προφίλ σας και τα μέλη δεν θα είναι σε θέση να το βλέπουν. Αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να συνδεθείτε και να επανεργοποιήσετε το προφίλ σας σε οποιαδήποτε στιγμή. Εναλλακτικά, μπορείτε να κλείσετε το λογαριασμό σας και το προφίλ σας να διαγραφεί. Όταν διαγραφεί, ένα νέο προφίλ πρέπει να δημιουργηθεί, εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα στο μέλλον. Στην ιστοσελίδα BDSMFlert δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας, Αλλά εσείς Μπορείτε να κλείσετε το λογαριασμό σας. Ωστόσο, εάν αποφασίσετε να κλείσετε το λογαριασμό σας, μπορείτε να το κάνετε χωρίς χρέωση. Επιπλέον, μπορείτε να απεγγραφείτε από οποιαδήποτε e-mail λίστα.


BDSMFlert Κριτικές

Δεν έχουμε ακόμη κριτικές. Παρακαλούμε μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με άλλους επισκέπτες και γράψτε μια κριτική σχετικά BDSMFlert.

Κάνε κλικ εδώ για ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο BDSMFlert

Γράψτε μια κριτική