Πώς να αποπλανήσετε μια μεγαλύτερη γυναίκα: οι 10 συμβουλές μας για να τη γοητεύσετε

Πώς να αποπλανήσετε μια μεγαλύτερη γυναίκα: οι 10 συμβουλές μας για να τη γοητεύσετε

Πώς να αποπλανήσετε μια μεγαλύτερη γυναίκα: οι 10 συμβουλές μας για να τη γοητεύσετε
25 Φεβρουαρίου 2022

Όταν ερωτευόμαστε, δεν επιλέγουμε ποτέ σε ποια γυναίκα θα μας οδηγήσουν τα συναισθήματά μας. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να οδηγηθούμε σε περίπλοκες ιστορίες, σχέσεις που θα απαιτήσουν περισσότερη προσπάθεια από εσάς από άλλες. Μια τέτοια περίπτωση είναι όταν προσπαθήσετε να αποπλανήσετε μια ώριμη γυναίκα;

Αν σας ελκύει μια γυναίκα που είναι μεγαλύτερη από εσάς, θα σας δώσουμε τις συμβουλές μας για το πώς να την γοητεύσετε. Αν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές σίγουρα θα τραβήξετε την προσοχή της και ίσως ακόμη περισσότερο, ποιος ξέρει, μπορεί να κερδίσετε και το κρεβάτι της!

Πώς να αποπλανήσετε μια ώριμη γυναίκα: τι πρέπει να γνωρίζετε

Πριν προσπαθήσετε να αποπλανήσετε μια ηλικιωμένη γυναίκα, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Πράγματι, αυτή η γυναίκα μπορεί να μην είναι σαν τις προηγούμενες γυναίκες με τις οποίες έχετε βρεθεί σε λίγο πολύ μακροχρόνιες σχέσεις. Ωστόσο, αυτό ισχύει για όλες τις νέες σας σχέσεις! Δεν υπάρχουν δύο γυναίκες όμοιες, επομένως θα πρέπει να ξεκινάτε από το μηδέν κάθε φορά και να προσαρμόζετε την τεχνική αποπλάνησης στο άτομο που έχετε απέναντί ​​σας.

Στην περίπτωση μιας ώριμης γυναίκας, δεν πρέπει να έχετε προκαταλήψεις για την ηλικία της. Πάρτε το όπως είναι, χωρίς να το παρακάνετε και χωρίς να ανησυχείτε πολύ! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι είναι η φύση σας που σας επιτρέπει να την αποπλανήσετε στο τέλος.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΩΡΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑΙΡΙΑΞΕΤΕ

Αν και θα είναι σημαντικό να παραμείνετε αρκετά φυσικός για να την ευχαριστήσετε, αυτή η γυναίκα θα πρέπει επίσης να καταλάβει ότι είστε αρκετά ώριμοι για να μπορέσετε να ταιριάξετε. Εξάλλου, ακόμα κι αν έχεις αυτή τη νεανική όψη που θα μπορούσε να την παρασύρει, δεν είσαι πια μωρό! Θα μπορεί να έχει πραγματικές συζητήσεις μαζί σας, και μπορείτε επίσης να είστε σοβαροί, όταν το απαιτεί η περίσταση.

Γνωρίζοντας ότι είστε ώριμοι και ότι θα μπορεί να συζητήσει διαφορετικά θέματα μαζί σας, αυτή η γυναίκα θα μπορούσε ίσως να σκεφτεί ότι η ιστορία σας θα μπορούσε να προχωρήσει περισσότερο από μια απλή νύχτα που περάσατε μαζί. Αυτό θα μπορούσε να σας επιτρέψει να τη βλέπετε πιο τακτικά και να απολαμβάνετε καλές στιγμές μαζί της!

Μαζεύοντας μια ηλικιωμένη γυναίκα.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΧΤΙΣΕΙ

Όταν συναντάτε μια γυναίκα που είναι μεγαλύτερη από εσάς, υπάρχει επίσης μια καλή πιθανότητα να πρέπει να προσαρμοστείτε στη ζωή που σίγουρα έχει ήδη χτίσει για τον εαυτό της. Μπορεί να είναι single αυτή τη στιγμή, αλλά νωπή μετά από διαζύγιο. Μπορεί να έχει παιδιά, τα οποία θέλει να προστατεύσει από την προσωπική της ερωτική ζωή, και επομένως μπορεί να μην επιθυμεί να σας δει στο σπίτι της.

Θα πρέπει να λάβετε υπόψη όλα αυτά τα σημεία πριν ξεκινήσετε μια σχέση με μια μεγαλύτερη γυναίκα. Όλα δεν θα είναι πάντα τόσο απλά όσο φαντάζεσαι και θα πρέπει να το διαχειριστείς να θέλεις ακόμα να έχεις μια τέτοια σχέση!

Πώς να αποπλανήσετε μια μεγαλύτερη γυναίκα: 10 σημεία που πρέπει να προσέξετε

Οι μεγαλύτερες γυναίκες σε ελκύουν περισσότερο από τα κορίτσια της ηλικίας σου; Αυτό μπορεί να είναι κατανοητό, για διάφορους λόγους. Έτσι, για να καταφέρεις να αποπλανήσεις μια γυναίκα μεγαλύτερη από εσένα, είναι πιθανό να πρέπει να καταβάλεις κάποια μεγαλήτερη προσπάθεια! Είναι στο χέρι σας να πετύχεις!

Για να σας βοηθήσουμε, δείτε τα 10 βασικά σημεία που θα μπορούσαν να σας επιτρέψουν να αποπλανήσετε αυτή τη γυναίκα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα κάνετε πράξη.  Το αν την ευχαριστήσετε, εξαρτάται από εσάς!

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ: ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΣ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ

Φυσικά, αυτή η γυναίκα θα μπορούσε να στραφεί περισσότερο σε άνδρες της ηλικίας της. Αυτή η προτίμηση γίνεται χωρίς να το καταλάβει, είναι συνήθεια. Μπορεί επίσης να την ελκύουν περισσότερο οι μεγαλύτεροι άντρες, τους οποίους θεωρεί πιο ώριμους και πιο σταθερούς στα μάτια της.

Έτσι, για να πετύχεις να τον προσελκύσεις, θα πρέπει να του δείξεις τι είσαι ικανός. Θα πρέπει να σε προσέξει, παρόλο που δεν είσαι απαραίτητα ο τύπος του άντρα της! Μη διστάσετε να βάλετε τον εαυτό σας μπροστά και να δείξετε τι είστε ικανοί να πετύχετε. Κάντε ό,τι μπορείτε για να κερδίσετε ένα χαμόγελο της.

Η ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ: ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΩΜΑΤΙΚΑ

Η γοητεία της νεότητας δεν είναι ασήμαντη όταν πρόκειται να αποπλανήσεις μια γυναίκα μεγαλύτερη από εσένα. Θα μπορούσε ακόμη και να είναι το δυνατό σου σημείο, που ίσως θα σου επιτρέψει να την τραβήξεις στην αγκαλιά σου! Επιπλέον, αν έχει συνηθίσει να συναντά μόνο άνδρες της ηλικίας της, αυτή η καινοτομία θα μπορούσε να την κάνει να σε πωθήσει.

Φροντίστε να αναδείξετε τη νεότητά σας, φροντίζοντας τη σωματική σας διάπλαση. Αν σας αρέσουν οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, μην ξεχάσετε να δουλέψετε τους μυς σας! Θα χρειαστεί επίσης να προσέξεις περισσότερο την εμφάνισή σου, και να επιλέξεις ρούχα που σε κολακεύουν. Δείξτε ότι φροντίζετε τον εαυτό σας, και ότι δεν παίρνετε ελαφρά την εμφάνισή σας. Αυτό θα εμπνεύσει περισσότερες από μία γυναίκες, οποιασδήποτε ηλικίας!

Καταφέρετε να την αποπλανήσετε.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΩΡΙΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ: ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

Είναι επίσης πολύ σημαντικό να έχετε αυτοπεποίθηση για να προσελκύσετε μια μεγαλύτερη γυναίκα. Πράγματι, μπορεί να σας τρομάζει αυτή η γυναίκα, που πιστεύετε ότι ξέρει πολλά πράγματα που δεν έχετε ζήσει ακόμα. Αφήστε το στην άκρη και μην αφήσετε τις αμφιβολίες σας να πάρουν τον έλεγχο! Θα χρειαστεί να της δείξετε ότι γνωρίζετε τα δυνατά σας σημεία και ότι έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Η αυτοπεποίθηση καθησυχάζει και θα σας δώσει επίσης ένα συγκεκριμένο χάρισμα, στο οποίο μπορεί να μην μπορέσει να αντισταθεί. Δείξε της ότι, ακόμα κι αν είσαι μικρότερος από αυτήν, ξέρεις πώς να την αποπλανήσεις κι εσύ και είσαι έτοιμος να της δείξεις αν θέλει. Μπορεί να καταφέρεις να τη γοητεύσεις με αυτόν τον τρόπο, ακόμα κι αν μπορεί να είναι δύσπιστη μαζί σου στην αρχή της γνωριμίας σας.

ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΥΠΟΨΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

Εκτός από το να της δείξετε ότι έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, θα είναι σημαντικό να μην αναφέρετε την ηλικία της ή τη διαφορά ηλικίας σας αν την προσεγγίσετε. Πάρτε την όπως είναι, ακριβώς σαν να είναι κάποιος της ηλικίας σας, με τον οποίο θα θέλατε να φλερτάρετε για πρώτη φορά. Θα μπορούσε πολύ γρήγορα να πιαστεί σε αυτό το πιο ευχάριστο παιχνίδι και νιώθοντας την προσοχή της σε εσάς θα πρέπει να την κολακεύετε. Ίσως κανένας άντρας στην ηλικία σας δεν έχει στραφεί ποτέ σε αυτήν έτσι!

Μην ασκείτε υπερβολική πίεση στους ώμους σας και αφήστε τα πράγματα να συμβούν με τον δικό τους ρυθμό. Το ότι είναι μεγαλύτερη δεν σημαίνει απαραίτητα ότι περιμένει περισσότερα από εσάς!

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ: ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Αυτό που μπορεί να τρομάξει αυτή τη γυναίκα στο να γνωρίσει έναν άντρα που αποδεικνύεται νεότερος από αυτήν είναι το γεγονός ότι μπορεί να μην είσαι αρκετά ανεξάρτητος. Δείξτε της ότι κάνει λάθος σε αυτό!

Δώστε της να καταλάβει ότι ζείτε μόνος στο σπίτι, ότι έχετε σταθερή δουλειά και σοβαρή ζωή. Μπορείς κι εσύ να έχεις πολλές ευθύνες, ακόμα και στην ηλικία σου. Αυτό θα πρέπει να την καθησυχάσει και να την κάνει να καταλάβει ότι δεν θα χρειαστεί να παίξει το ρόλο της «μαμάς» μαζί σας. Δεν είναι αυτό που ψάχνετε, ούτε αυτό που χρειάζεστε!

ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ

Για να συνεχίσεις τη συνάντησή σου σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, ακόμα κι αν δεν είσαι στην ίδια ηλικία, θα πρέπει να τη γνωρίσεις όπως κάθε άλλη γυναίκα. Για να το κάνετε αυτό, κάντε της ερωτήσεις για τη ζωή της, τι της αρέσει να κάνει ή ακόμα και για τα πάθη της. Προσπαθήστε να μάθετε τι τη συναρπάζει και αποκαλύψτε αντίστοιχα για τον εαυτό σας ως αντάλλαγμα .

Με τη συζήτηση αυτού του είδους, θα μπορούσε να γεννηθεί μια οικειότητα μεταξύ σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να έρθετε πιο κοντά, και ίσως ακόμη και να προχωρήσετε περισσότερο μαζί της!

Πώς να αποπλανήσετε μια ηλικιωμένη γυναίκα.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΩΡΙΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ: ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ

Όπως είπαμε νωρίτερα, δεν έχει νόημα να το παρακάνετε για να κερδίσετε χάρη με μια μεγαλύτερη γυναίκα. Αντίθετα, θα μπορούσε να εκτιμήσει τη φυσικότητά σου μαζί της. Για να την αποπλανήσετε, αντί να της λέτε για τη δουλειά σας ή τις διαφορετικές εμπειρίες σας, μάθετε να είστε ευαίσθητοι και να ενδιαφέρεστε για αυτήν.

Στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες που τους έχουν εμπιστοσύνη και μπορούν να τις πλησιάσουν, αλλά και εκείνοι που ξέρουν να δείχνουν ευαισθησία! Αντίθετα, αν το παρακάνεις, θα μπορούσε πολύ γρήγορα να φύγεις από το δρόμο της.

ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

Ακριβώς επειδή είναι μεγαλύτερη από εσάς, και επομένως έχει σίγουρα μεγαλύτερη εμπειρία από εσάς, δεν σημαίνει ότι θα πει απαραίτητα όχι! Αν σας αρέσει αυτή η γυναίκα, τολμήστε να της ζητήσετε να βγείτε. Αν σου απαντήσει αρνητικά, τουλάχιστον θα το ξέρεις σίγουρα. Και αν σου πει ναι, μπορείς να συγχαρείς τον εαυτό σου που τόλμησε να την προσκαλέσει!

Σίγουρα θα συγκινηθεί που θα είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος ενός άνδρα νεότερου της. Μπορεί επίσης να εκτιμήσει το γεγονός ότι πήρατε την κατάσταση στα χέρια σας για να της κάνετε την ερώτηση. Για να δείτε πόσο μακριά μπορεί να σας πάει στο μέλλον! Σίγουρα θα ξέρεις  πώς να ρωτήσεις ένα κορίτσι  που σου αρέσει σε ραντεβού!

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΩΡΙΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ: ΑΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ!

Αυτή η ώριμη γυναίκα αποδέχτηκε το αίτημά σας και την προσκαλείτε στο σπίτι σας ή πηγαίνετε στο σπίτι της; Με καλεί στο σπίτι της, πώς αντιδρώ; Πάρτε τον έλεγχο αν περάσετε τη νύχτα σας μαζί της! Λόγω της μεγαλύτερης εμπειρίας της από τη δική σας, μπορεί να έχει συνηθίσει να είναι η υπεύθυνη. Αντίθετα, δείξε του τι είσαι ικανός και ότι μπορείς κι εσύ να εμπιστευτείς και να αναλάβεις την ευθύνη.

Δείξτε του τι είστε ικανοί, χωρίς να πιέζετε τον εαυτό σας! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να περάσετε μια πολύ καλή βραδιά και νύχτα δίπλα της. Δείξε της ότι ξέρεις να είσαι χαδιάρης με ένα κορίτσι!

Πώς να αποπλανήσετε μια ηλικιωμένη γυναίκα.

ΔΩΣΤΕ ΤΗΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

Τέλος, αν θέλετε να ξεκινήσετε μια ιστορία με αυτή τη μεγαλύτερη γυναίκα, θα πρέπει επίσης να καταλάβετε ότι μπορεί να χρειάζεται χώρο, περισσότερο από τα κορίτσια της ηλικίας σας. Όπως είπαμε νωρίτερα, η ζωή του θα μπορούσε ήδη να έχει εδραιωθεί. Της αρέσουν οι συνήθειές της, φροντίζει τα παιδιά της σε καθημερινή βάση… Δεν θέλει απαραίτητα να έρθει κάποιος και να την ταράξει.

Ως αποτέλεσμα, θα πρέπει να της δώσετε τον χώρο που χρειάζεται και να κατανοήσετε τις επιθυμίες της. Αν ταιριάζουν με τη δική σας, θα μπορούσατε και οι δύο να έχετε μια υπέροχη ιστορία, αρκεί να την πιστέψετε!

Γράψτε μια απάντηση