Ποιά φωτογραφία να βάλω στο προφιλ μου;

Ποιά φωτογραφία να βάλω στο προφιλ μου;

4 Μαρτίου 2020

Η επιλογή μιας καλής φωτογραφίας προφίλ σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών είναι πραγματική σημαντική, και κάτι το οποίο πρέπει να σκεφτείτε και να ψάξετε αρκετά. 

Μπορεί να είστε το τέλειο ταίρι με κάποιον,αλλά αν η φωτογραφία σας τον απωθήσει δεν θα το μάθετε ποτέ! Εδώ υπάρχουν ορισμένες συμβουλές για το πώς να κάνετε την επιλογή μιας πολύ καλής φωτογραφίας.

Χαμογελάστε!

Χρησιμοποιήστε μια φωτογραφία στην οποία χαμογελάτε, αλλά φυσικά! Οι φωτογραφίες από διακοπές είναι θαυμάσιες για αυτό, αλλά λάβετε υπόψιν σας και τις υπόλοιπες συμβουλές.

Μην κρύβεστε

Δείξτε τον εαυτό σας στη φωτογραφία όσο περισσότερο μπορείτε - οι ολόσωμες φωτογραφίες είναι οι καλύτερες, και μην φοράτε γυαλιά ηλίου ή καπέλα. 

Δείξτε στον κόσμο ποιος/ποια πραγματικά είστε! Αυτό σημαίνει επίσης πως πρέπει να είστε μόνοι σας στη φωτογραφία. Αν οι ενδιαφερόμενοι δεν μπορούν να καταλάβουν ποιος/ποια είστε, το πιθανότερο είναι πως θα προσπεράσουν το προφίλ σας.

Η Χρυσή Ώρα

Οι φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί απογευματινές ώρες είναι πιο κολακευτικές καθώς η ποιότητα στο φως είναι καλύτερη, γι'αυτό διαλέξτε φωτογραφίες που έχουν καλό φως! Επίσης, μην χρησιμοποιείτε φλας - σας κάνει να φαίνεστε πιο μεγάλος/η.

Να χρησιμοποιείτε πρόσφατες φωτογραφίες

Βεβαιωθείτε πως οι φωτογραφίες σας σάς κάνουν να φαίνεστε, όπως είστε τώρα. Εάν υπάρχει στις δυνατότητες της ιστοσελίδας, επιβεβαιώστε τις φωτογραφίες σας για να αποδείξτε πως είστε εσείς.

Ανεβάστε περισσότερες από μια

Όσο περισσότερες τόσο καλύτερα, και το ελάχιστο είναι τέσσερις. Περισσότερες φωτογραφίες σας δείχνουν σε διαφορετικές γωνίες και σε διαφορετικές καταστάσεις, έτσι ο ενδιαφερόμενος μπορεί να έχει μια καλύτερη εικόνα του ποιος/α είσαι, με μια ματιά.

απαντήσεις

καλα να περναμε

Γράψτε μια απάντηση