Ποια είναι τα πιο κοινά λάθη που κάνoυν οι περισσότεροι στα dating sites

Ποια είναι τα πιο κοινά λάθη που κάνoυν οι περισσότεροι στα dating sites

Μην ψάχνεσαι δεξιά κι αριστερά, ίσως κάποια απ' αυτά τα κάνεις κι εσύ

Ποια είναι τα πιο κοινά λάθη που κάνoυν οι περισσότεροι στα dating sites
24 Φεβρουαρίου 2022

Όσο αστείο κι αν σου ακούγεται, στο εξωτερικό τα dating sites σαν το Chat Erastwn, είναι πλέον ένα απόλυτα αποδεκτό κομμάτι της καθημερινότητας, σε τέτοιο μάλιστα σημείο που να γίνονται σεμινάρια για τη… σωστή διαχείρισή τους. Πώς να προσεγγίσεις κάποιον μέσα από ένα chat, πόσα να αποκαλύψεις για σένα και τι είναι αυτό που δεν πρέπει να ρωτήσεις;

Η Myka Meier ξεκίνησε σαν σύμβουλος καλών τρόπων μα πλέον παραδίδει μαθήματα στους καλούς τρόπους στο πλαίσιο των dating sites και έτσι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να λύσει όλες σου τις απορίες.

Η ίδια συμβουλεύει χαρακτηριστικά να μην ρωτήσεις «Τι δουλειά κάνεις;». «Πολλές φορές έχουμε ακούσει και γυναίκες και άντρες να λένε πως αυτό είναι σαν να ρωτάει κάποιος έμμεσα πόσα λεφτά βγάζεις ή πόσο μορφωμένος είσαι» εξηγεί η Meier. Επιπλέον, η ίδια πιστεύει πως είναι αδιέξοδη ερώτηση αφού θα μπορούσε να τελειώσει μια σχέση πριν καλά καλά εκείνη αρχίσει.

Αντί για το κλασικό «Τι δουλειά κάνεις;» λοιπόν, η Myka προτείνει να ρωτήσεις πράγματα που επικεντρώνονται στα ενδιαφέροντα και την ιστορία του συνομιλητή σου, όπως «Τι σου αρέσει να κάνεις τα Σαββατοκύριακα;» ή «Ποια είναι τα αγαπημένα σου στέκια;». «Σε αυτό το στάδιο είναι πιο σημαντικό να μάθεις πράγματα για την προσωπικότητα του άλλου και να διαπιστώσεις έτσι αν υπάρχει χημεία» λέει η ίδια. Αν παρ' όλη την προσπάθεια η κουβέντα δεν… «τσουλάει» ίσως είναι καλύτερα να προχωρήσεις στο επόμενό σου "match".

Γράψτε μια απάντηση