Ποιο το μέλλον του online dating σύμφωνα με τον ιδρυτή του Tinder Sean Rad

Ποιο το μέλλον του online dating σύμφωνα με τον ιδρυτή του Tinder Sean Rad

Ο ιδρυτής του κορυφαίου dating app φέρνει το αύριο στον σημερινό κόσμο του online dating.

Ποιο το μέλλον του online dating σύμφωνα με τον ιδρυτή του Tinder Sean Rad
24 Φεβρουαρίου 2022

Είναι το app που έφερε την επανάσταση στα οnline ραντεβού, αυτό που «ματσάρει» τα περισσότερα ζευγαρώματα διεθνώς. Ήδη σου έχουμε δείξει πώς να επιλέξεις την καλύτερη φωτό για προφίλ και όλα εκείνα τα κόλπα που θα αυξήσουν τη διαδικτυακή σου γοητεία Τώρα , είναι η ώρα να περάσεις στο επόμενο στάδιο.

 

Παρά τις ζοφερές προβλέψεις που ακολούθησαν την κυκλοφορία του πριν από λίγα χρόνια και την όλη συζήτηση για το πόσο γρήγορα ένα τέτοιο app θα «σκότωνε» τον ρομαντισμό, τα πράγματα αποδεικνύονται πολύ διαφορετικά. Εκτός του ότι έχει δώσει σε πολλούς την ευκαιρία να βρουν το ταίρι τους, είναι το πρώτο app που θα κοιτάξεις στο smartphone σου ένα μοναχικό βράδυ.

Σύντομα, όμως, ίσως γίνει ακόμη πιο πρωτοποριακό και συναρπαστικό. Μιλώντας πρόσφατα σε ένα συνέδριο τεχνολογίας, στο Start-Up Grind, ο δημιουργός του Tinder, Sean Rad, έδωσε μια μικρή γεύση από τη μελλοντική του εικόνα σύμφωνα με την οποία θα ζητάς από τη Siri που έχει το iPhone σου να σου πει τι παίζει στο Tinder και να σου κλείνει μάλιστα και ραντεβού.

Σε πέντε χρόνια το Tinder μπορεί να είναι τόσο προχωρημένο που να λες «γεια σου Siri, τι καλό παίζει απόψε;» και το Tinder να σου απαντά: «Υπάρχει κάποια στο τέλος του δρόμου που ίσως σου αρέσει και της αρέσεις. Είναι ελεύθερη αύριο το βράδυ. Ξέρουμε ότι σας αρέσει το ίδιο συγκρότημα και παίζει στην πόλη. Θα ήθελες να σας πάρουμε εισιτήρια; Φαίνεστε ταιριαστοί».

Διάβασε σχετικά: Ποιο είναι το λάθος που κάνουν όλοι στα dating sites

Ο Rad μίλησε και για την πιθανότητα το Tinder να περάσει στην εποχή της Επαυξημένης Πραγματικότητας. Θα μπορούσες δηλαδή, κατά τη λογική που παίζεται το Pokemon Go, να περιφέρεσαι μέσα σε ένα δωμάτιο και να βλέπεις ποιος άλλος χρησιμοποιεί το app και κατά πόσο ταιριάζετε, μόνο με μια κίνηση του τηλεφώνου.

«Αυτό σίγουρα θα επηρεάσει το κεφάλαιο ραντεβού» σχολιάζει ο Rad και προσθέτει: «Ο αντίκτυπος είναι προφανής καθώς τέτοιες συσκευές έρχονται πιο κοντά στις αισθήσεις σου, στα μάτια σου και στις εμπειρίες σου».

Αν δεν το έχεις κάνεις ακόμα δοκίμασε το site γνωριμιών Τσατ Εραστών που κάνει πάταγο τώρα στην Ελλάδα και έχει σπάσει όλα τα ρεκορ επισκεψιμότητας

Κάνε κλικ εδώ για ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο Chat Erastwn

Γράψτε μια απάντηση