Οδηγίες Κοινότητας

24 Μαρτίου 2024

Καλώς ήρθατε στο TopDatingSites.gr! Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια φιλική, σεβαστή και κατασκευαστική κοινότητα. Παρακαλούμε ακολουθήστε τις παρακάτω κοινοτικές οδηγίες για να δημιουργήσετε ένα θετικό περιβάλλον για όλους:

  1. Σεβασμός στην Επικοινωνία: Επικοινωνήστε πάντα με σεβασμό και ευγένεια. Αποφύγετε την προσβλητική ή καταχρηστική γλώσσα. Ομιλίες μίσους, παρενόχληση, προσωπικές επιθέσεις ή οποιαδήποτε μορφή διακρίσεων δεν θα γίνονται αποδεκτές.
  2. Αυθεντικότητα: Να είστε αυθεντικοί και ειλικρινείς στις αλληλεπιδράσεις σας. Ψεύτικα προφίλ, παραπλανητικές πληροφορίες ή η προσποίηση κάποιου άλλου προσώπου ή οργανισμού απαγορεύονται αυστηρά.
  3. Προσωπικά Σχόλια: Γράψτε τα δικά σας σχόλια και μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με χρήσιμο τρόπο. Οι αξιολογήσεις σας πρέπει να είναι ειλικρινείς, αντικειμενικές και χρήσιμες για τους άλλους.
  4. Όχι Spam: Μην δημοσιεύετε άσχετο περιεχόμενο, αυτοπροβολή ή spam. Η επαναλαμβανόμενη δημοσίευση του ίδιου περιεχομένου ή σχολίων δεν επιτρέπεται.
  5. Σεβασμός στο Απόρρητο: Σεβαστείτε το απόρρητο των άλλων. Μην αποκαλύπτετε προσωπικές πληροφορίες, είτε δικές σας είτε τρίτων, χωρίς την ρητή συγκατάθεσή τους.
  6. Συμμόρφωση με τους Νόμους: Βεβαιωθείτε ότι οι αλληλεπιδράσεις σας συμμορφώνονται με τους ισχύοντες τοπικούς, εθνικούς και διεθνείς νόμους. Παράνομες δραστηριότητες ή περιεχόμενο δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Σε περίπτωση παραβίασης αυτών των κοινοτικών οδηγιών, το περιεχόμενο μπορεί να διαγραφεί, λογαριασμοί να ανασταλούν ή να ληφθούν άλλα κατάλληλα μέτρα.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και τη δέσμευσή σας στη δημιουργία μιας θετικής και σεβαστής κοινότητας στο TopDatingSites.gr.

Γράψτε μια απάντηση