Amartoli Poli - Αμαρτωλή Πόλη

Το site amartolipoli.com (Αμαρτωλή Πόλη) είναι μια πλατφόρμα για ενηλίκους, με χιλιάδες μέλη που γράφονται κάθε μέρα! Μπορείς εύκολα να βρεις το προφίλ των ονείρων σου χρησιμοποιώντας τα προηγμένα εργαλεία αναζήτησης μας. Η "Αμαρτωλή Πόλη" έχει δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον για μέλη για να φλερτάρεις ονλάιν. Το ίντερνετ το έχει κάνει εύκολο για όλους μας για να συνδέσουμε και να εκπληρώσουμε τις φαντασιώσεις μας. Εγγράψου σήμερα και λάβε ένα δωρεάν δείγμα για να στείλεις ένα μήνυμα, φλέρτ ή μια πρόταση. Καλά να περάσεις!

Amartoli Poli Πλεονεκτήματα

  • Όλα τα προφίλ είναι ιδιωτικά
  • Υπάρχει σχεδόν ίση αναλογία ανδρών και γυναικών
  • Υπάρχει live chat
  • Αναπτύσσεται πολύ γρήγορα

Amartoli Poli Μειονεκτήματα

  • Δεν υπάρχει εφαρμογή για κινητό
  • Ηισοσελίδα είναι live μόλις λίγους μήνες

AmartoliPoli –Αμαρτολή Πόλη Σύνοψη: (Τι είναι το AmartoliPoli;)

Εγγεγραμένα μέλη στην Αμαρτωλή Πόλη

Η ιστοσελίδα γνωριμίας AmartoliPoli - Αμαρτωλή Πόλη ανήκει στην κατηγορία Ραντεβού για sex . Η ιστοσελίδα καλωσορίζει μέλη κάθε σεξουαλική προτίμησης Ιδρύθηκε μόλις το 2022. Η πρώτη σελίδα της ιστοσελίδας δεν περιέχει ακατάλληλες εικόνες.


AmartoliPoli.com: Τιμή / Τιμές και μέθοδοι πληρωμής (Πόσο κοστίζει το AmartoliPoli; / Είναι το AmartoliPoli δωρεάν;)

Η εγγραφή στο AmartoliPoli είναι δωρεάν .  Ωστόσο, για να μπορέσεις να συνομιλήσεις με μέλη υπάρχει χρέωση που γίνεται μέσω αγοράς μονάδων.  

3 Μονάδες κoστίζουν €1,99
5 Μονάδες κoστίζουν €6,99
10 Μονάδες κoστίζουν €11,99
25 Μονάδες κoστίζουν €28,75
50 Μονάδες κoστίζουν €52,49
100 Μονάδες κoστίζουν €98,99

Κόστος - Τιμές στην Αμαρτολή Πόλη


AmartoliPoli Κωδικοί Κουπονιών / Εκπτώσεις

3 Μονάδες κoστίζουν €1,99 (έκπτωση 47%)


Εγγραφή (Πως μπορώ να εγγραφώ στο AmartoliPoli;)

Η ιστοσελίδα AmartoliPoli παρέχει μια μεσαία σε έκταση φόρμα εγγραφής με ένα σύνολο από 10 ζητούμενα πεδία.  Αν εγγραφείται μέσω του λογαριασμού σας στη google δε χρειάζεται να επιβεβαιώσεται το email σας.

Η εγγραφή σας στην Αμαρτωλή Πόλη


Εφαρμογή AmartoliPoli / Smartphone / Tablet

Αυτή η ιστοσελίδα παρέχει ένα σχεδιασμό, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιονδήποτε υπολογιστή, laptop ή smartphone. Ωστόσο, μια εφαρμογή για κινητές συσκευές δεν είναι ακόμα διαθέσιμη.

Η Αμαρτωλή Πόλη στο κινητό


Ανωνυμία

Η ιστοσελίδα δεν σας επιτρέπει να δείτε οποιοδήποτε προφίλ, έαν δεν εγγραφείτε ως μέλος. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει τρόπος να κρύψετε τις εικόνες σας στην ιστοσελίδα AmartoliPoli, ο οποιοσδήποτε μπορεί να σας δει.

Συνήθως, μπορείτε να ανεβάσετε μια ομάδα εικόνων για το προφίλ σας. Ωστόσο, όλα τα μέλη μπορούν να δουν τις φωτογραφίες σας. Ορισμένες ιστοσελίδες γνωριμίας προσφέρουν ένα κουμπί πανικού επιτρέποντας στους χρήστες να ανακατευθυνθούν σε άλλη ιστοσελίδα. Αυτό το χαρακτηριστικό δεν είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα AmartoliPoli.

Όλα τα δεδομένα στο AmartoliPoli.com στέλονται μέσω μιας SSL σύνδεσης κάνοντας τεχνικά αδύνατο για τον οποιοδήποτε να υποκλέψει τα μηνύματά σας.

Προφιλ γυναίκας στην Αμαρτωλή Πόλη


Αποτροπή ψεύτικων λογαριασμών

Πριν χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα AmartoliPoli, πρέπει να επιβεβαιώσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Επιπλέον, όλες οι εικόνες πρέπει να εγκριθούν από ένα επόπτη πριν γίνουν ορατές στην ιστοσελίδα. Αυτό αποκλείει τις φωτογραφίες που δεν είναι εμφανώς ενός μέλους (π.χ. ένα κατοικίδιο, ένα χαρακτήρας cartoon, ένας διάσημος, κτλ.) να ανέβουν.


Όροι Παροχής Υπηρεσιών (ΟΠΥ)

Όπως με τις περισσότερες ιστοσελίδες γνωριμίας, οι όροι παροχής υπηρεσιών (ΟΠΥ) είναι αρκετά εκτενείς.


Τρόπος επικοινωνίας

Εάν χρειαστεί να επικοινωνήσετε με αυτή την ιστοσελίδα γνωριμιών, χρησιμοποιήσετε αυτούς τους τρόπους επικοινωνίας:

Όνομα εταιρείας: 

BlueDrop Interactive B.V.

Διεύθυνση: 

Stormsweg 2-E

Ταχυδρομικός κώδικας + Πόλη: 

2921 LZ Krimpen aan den IJssel

Χώρα: 

Ολλανδία

E-mail εξυπηρέτησης πελατών: 

support@Amartoliπoli.com


Κλείστε το λογαριασμό σας (Πως μπορώ να διαγράψω το AmartoliPoli προφίλ μου;)

Αυτή η ιστοσελίδα γνωριμιών επιτρέπει στα μέλη της να κρατήσουν το online προφίλ τους ενεργοποιημένο, ακόμα και αν έχουν ακυρώσει την πληρωμένη ιδιότητα μέλους. Για να αφαιρέσετε το προφίλ σας από την ιστοσελίδα, έχετε δύο επιλογές. Απενεργοποιώντας το προφίλ σας θα κρύψετε το προφίλ σας και τα μέλη δεν θα είναι σε θέση να το βλέπουν. Αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να συνδεθείτε και να επανεργοποιήσετε το προφίλ σας σε οποιαδήποτε στιγμή. Εναλλακτικά, μπορείτε να κλείσετε το λογαριασμό σας και το προφίλ σας να διαγραφεί. Όταν διαγραφεί, ένα νέο προφίλ πρέπει να δημιουργηθεί, εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα στο μέλλον. Στην ιστοσελίδα AmartoliPoli δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας, Αλλά εσείς Μπορείτε να κλείσετε το λογαριασμό σας. Ωστόσο, εάν αποφασίσετε να κλείσετε το λογαριασμό σας, μπορείτε να το κάνετε χωρίς χρέωση. Επιπλέον, μπορείτε να απεγγραφείτε από οποιαδήποτε e-mail λίστα.

 


Amartoli Poli Κριτικές

Δεν έχουμε ακόμη κριτικές. Παρακαλούμε μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με άλλους επισκέπτες και γράψτε μια κριτική σχετικά Amartoli Poli.

Κάνε κλικ εδώ για ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο Amartoli Poli

Γράψτε μια κριτική