Atakta Koritsia - Ατακτα Κορίτσια

Σας αρέσουν τα άτακτα κορίτσια; Σε ποιον δεν αρέσουν. Καντε εγγραφή στο site Atakta Koritsia και γνωρίστε κορίστια απ' ολη την Ελλάδα χωρίς taboo στις ερωτικές σχέσεις και με διάθεση να σε σκανδαλίσουν. Αντέχεις αυτή την πρόκληση;

Atakta Koritsia Πλεονεκτήματα

 • Υπάρχει live chat
 • Όλα τα προφίλ είναι ιδιωτικά
 • Υπάρχει σχεδόν ίση αναλογία ανδρών και γυναικών
 • Υπάρχουν αρκετά μεγάλος αριθμός μελών σε όλες τις ηλικίες
 • Μέλη υπάρχουν σε όλες σχεδόν τις περιοχές της Ελλάδας

Atakta Koritsia Μειονεκτήματα

 • Η ιστοσελίδα είναι καινούρια
 • Δεν υπάρχει εφαρμογή για κινητό

Ataktakoritsia Σύνοψη: (Τι Είναι Το Ataktakoritsia;)

Ανακαλύψτε το AtaktaKoritsia: Η νέα ιστοσελίδα γνωριμιών για σεξ με ετεροφυλόφιλους, ομοφυλόφιλους και λεσβίες!

Η ιστοσελίδα γνωριμίας AtaktaKoritsia ανήκει στην κατηγορία Ραντεβού για sex . Η ιστοσελίδα καλωσορίζει ετεροφυλόφιλους, ομοφυλόφιλους και λεσβίες. Ιδρύθηκε μόλις το 2020. Η πρώτη σελίδα της ιστοσελίδας δεν περιέχει ακατάλληλες εικόνες.


Ataktakoritsia.Com: Τιμή / Τιμές Και Μέθοδοι Πληρωμής (Πόσο Κοστίζει Το Ataktakoritsia; / Είναι Το Ataktakoritsia Δωρεάν;)

Εγγραφή δωρεάν στο AtaktaKoritsia. Χρέωση για μηνύματα μέσω μονάδων. Αποκτήστε πρόσβαση σε μέλη με ποικίλες επιλογές συνομιλίας.

Η εγγραφή στο AtaktaKoritsia είναι δωρεάν .  Ωστόσο, για να μπορέσεις να συνομιλήσεις με μέλη υπάρχει χρέωση που γίνεται μέσω αγοράς μονάδων.  

3 Μηνύματα κοστίζουν €4,5
4 Μονάδες κοστίζουν €7,5
8 Μηνύματα κοστίζουν €15 
25 Μηνύματα κοστίζουν €37,5
52 Μηνύματα κοστίζουν €75
100 Μηνύματα κοστίζουν €112,5
300 Μονάδες κοστίζουν €225


Ataktakoritsia Κωδικοί Κουπονιών / Εκπτώσεις

10 μηνύματα κοστίζουν 7,5 Euro (Έκπτωση 60%)


Εγγραφή (Πως Μπορώ Να Εγγραφώ Στο Ataktakoritsia;)

Εγγραφείτε στο AtaktaKoritsia με ευκολία μέσω Gmail. Απολαύστε πρόσβαση συμπληρώνοντας μια μεσαία φόρμα εγγραφής με 10 πεδία.

Η ιστοσελίδα AtaktaKoritsia παρέχει μια μεσαία σε έκταση φόρμα εγγραφής με ένα σύνολο από 10 ζητούμενα πεδία. Επιπλέον μπορείτε να εγγραφείτε έυκολα μέσω του gmail λογαριασμού σας.


Εφαρμογή Ataktakoritsia / Smartphone / Tablet

Αποκτήστε πρόσβαση στον ιστότοπο από οποιοδήποτε συσκευή, αλλά χωρίς εφαρμογή για κινητά ακόμα.

Αυτή η ιστοσελίδα παρέχει ένα σχεδιασμό, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιονδήποτε υπολογιστή, laptop ή smartphone. Ωστόσο, μια εφαρμογή για κινητές συσκευές δεν είναι ακόμα διαθέσιμη.


Ανωνυμία

Ανακαλύψτε το AtaktaKoritsia: Αποκτήστε πρόσβαση σε προφίλ μόνο ως μέλος και διατηρήστε την απόλυτη ανωνυμία σας.

Η ιστοσελίδα δεν σας επιτρέπει να δείτε οποιοδήποτε προφίλ, εάν δεν εγγραφείτε ως μέλος. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει τρόπος να κρύψετε τις εικόνες σας στην ιστοσελίδα AtaktaKoritsia, ο οποιοσδήποτε μπορεί να σας δει.

Συνήθως, μπορείτε να ανεβάσετε μια ομάδα εικόνων για το προφίλ σας. Ωστόσο, όλα τα μέλη μπορούν να δουν τις φωτογραφίες σας. Ορισμένες ιστοσελίδες γνωριμίας προσφέρουν ένα κουμπί πανικού επιτρέποντας στους χρήστες να ανακατευθυνθούν σε άλλη ιστοσελίδα. Αυτό το χαρακτηριστικό δεν είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα AtaktaKoritsia.

Όλα τα δεδομένα στο AtaktaKoritsia.com στέλνονται μέσω μιας SSL σύνδεσης κάνοντας τεχνικά αδύνατο για τον οποιοδήποτε να υποκλέψει τα μηνύματά σας.


Αποτροπή Ψεύτικων Λογαριασμών

Πριν χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα AtaktaKoritsia, πρέπει να επιβεβαιώσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Επιπλέον, όλες οι εικόνες πρέπει να εγκριθούν από ένα επόπτη πριν γίνουν ορατές στην ιστοσελίδα. Αυτό αποκλείει τις φωτογραφίες που δεν είναι εμφανώς ενός μέλους (π.χ. ένα κατοικίδιο, ένα χαρακτήρας cartoon, ένας διάσημος, κτλ.) να ανέβουν.


Όροι Παροχής Υπηρεσιών (ΟΠΥ)

Όπως με τις περισσότερες ιστοσελίδες γνωριμίας, οι όροι παροχής υπηρεσιών (ΟΠΥ) είναι αρκετά εκτενείς.


Τρόπος Επικοινωνίας

Εάν χρειαστεί να επικοινωνήσετε με αυτή την ιστοσελίδα γνωριμιών, χρησιμοποιήσετε αυτούς τους τρόπους επικοινωνίας:

Όνομα εταιρείας: 

BlueDrop Interactive B.V.

Διεύθυνση: 

Stormsweg 2-E

Ταχυδρομικός κώδικας + Πόλη: 

2921 LZ Krimpen aan den IJssel

Χώρα: 

Ολλανδία

E-mail εξυπηρέτησης πελατών: 

[email protected]


Κλείστε Το Λογαριασμό Σας (Πως Μπορώ Να Διαγράψω Το Ataktakoritsia Προφίλ Μου;)

Αυτή η ιστοσελίδα γνωριμιών επιτρέπει στα μέλη της να κρατήσουν το online προφίλ τους ενεργοποιημένο, ακόμα και αν έχουν ακυρώσει την πληρωμένη ιδιότητα μέλους. Για να αφαιρέσετε το προφίλ σας από την ιστοσελίδα, έχετε δύο επιλογές. Απενεργοποιώντας το προφίλ σας θα κρύψετε το προφίλ σας και τα μέλη δεν θα είναι σε θέση να το βλέπουν. Αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να συνδεθείτε και να ενεργοποιήσετε το προφίλ σας σε οποιαδήποτε στιγμή. Εναλλακτικά, μπορείτε να κλείσετε το λογαριασμό σας και το προφίλ σας να διαγραφεί. Όταν διαγραφεί, ένα νέο προφίλ πρέπει να δημιουργηθεί, εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα στο μέλλον. Στην ιστοσελίδα AtaktaKoritsia δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας, Αλλά εσείς Μπορείτε να κλείσετε το λογαριασμό σας. Ωστόσο, εάν αποφασίσετε να κλείσετε το λογαριασμό σας, μπορείτε να το κάνετε χωρίς χρέωση. Επιπλέον, μπορείτε να απεγγραφείτε από οποιαδήποτε e-mail λίστα.

 


Atakta Koritsia Κριτικές

  Oχι ψευτικα προφιλ

  Η εμπειρία μου σε αυτή τη σελίδα γνωριμιών ήταν φανταστική. Αυτό που πραγματικά εκτίμησα είναι ότι δεν υπάρχουν ψεύτικα προφίλ, κάτι που με έκανε να αισθανθώ ασφαλής και άνετος. Γνώρισα μια καταπληκτική γυναίκα και πλέον βγαίνουμε τακτικά

  ΤΕΛΕΙΟ

  επιτελους μια σελιδα με ομορφες και αληθινες γυναικες που ειναι ετοιμες για ολα. Παιδες μπειτε!

  Aπίστευτη σελίδα

  Εξαιρετική εμπειρία! Η σελίδα γνωριμιών αυτή με βοήθησε να γνωρίσω υπέροχους ανθρώπους και να δημιουργήσω νέες φιλίες. Το περιβάλλον είναι φιλικό και η πλοήγηση εύκολη. Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους όσους ψάχνουν για γνωριμίες να δοκιμάσουν αυτή την πλατφόρμα!

  ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΡΟΦΙΛ

  ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ

  Πλεονεκτήματα
  ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ

  ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΡΟΦΙΛ

  ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

  Πλεονεκτήματα
  ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ

  Μειονεκτήματα
  ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ

  Δε το συνιστώ

  Κάποια προφίλ των γυναικών είναι ψεύτικα και τα διαχειρίζονται άτομα του ιδίου του site με σκοπό να κάνουν τους ευκολόπιστους να πληρώνουν. Κάνει μπαμ από τα μηνύματα που έρχονται ότι δεν πρόκειται για πραγματικές γυναίκες. Προσοοχή στα ψεύτικα προφίλ, ψάξτε τα αληθινά.

  Πλεονεκτήματα
  Υάρχουν και κάπιοια προφίλ που είναι αληθινά και μπορείς να φλερτάρεις με προγματικές γυναίκες

  Μειονεκτήματα
  Κάποια προφίλ γυναικών είναι ψεύτικα και τα διαχειρίζονται εργαζόμενοι του ομίλου που ανήκει η σελίδα, με σκοπό να κάνουν τους ευκολόπιστους να πληρώνουν.

  Πολλά υποσχόμενο

  Το site αυτό πρέπει να έχει κάτι μήνες που λειτουργεί αλλά έχει μαζέψει ωράιες καυλιάρες. Αυτό που μου αρέχει είναι ότι σχεδόν το σύνολο των γυναικών που είναι εγγεγραμμένες ξέρουν τι θέλουν. Ανταποκρίνονται στο φλερτάρισμα που τους κάνεις αν και εσύ τους τα λες ωραία και τισ κάνεις να θελουν να σε γνωρίσουνε από κοντά. Άλλωστε άντρες και γυναίκες που είναι μέλη εδώ αυτό έχουν σκοπό :). Εγώ δυο βδομάδες που είμαι γραμμένος κατάφερα να φασωθώ με ένα φοιτητριάκι και έπονται και επόμενες.

  Πλεονεκτήματα
  Καυλιιάρες γυναίκες

  Μειονεκτήματα
  Είναι ακόμα καινούριο. Αναπτύσσεται ραγδαία αλλά θέλει ακόμα χρόνο για να φτάσει site που λειτουργούν πολλά χρόνια

Κάνε κλικ εδώ για ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο Atakta Koritsia

Γράψτε μια κριτική