Erodate.gr - Πλήρης παρουσίαση και κριτική

To erodate.gr είναι όχι και τόσο ιστοσελίδα γνωριμιών καθώς λειτουργεί πάνω από 10 χρόνια στην Ελλάδα (από το 2011). Είναι από τις λίγες αξιόλογες ιστοσελίδες γνωριμιών ενηλίκων που είναι αποκλειστικά για την Ελλάδα, καθώς οι περισσότερες προέρχονται κύρίως απ' την Ολλανδία ή άλλες ευρωπαικές χώρες. Εδώ μπορείτε να βρείτε σύντροφο για μια βραδιά (one night stand), μόνο για σεξ (φίλοι με προνόμια), για απλή παρέα και γιατί όχι και για μια ολόκληρη ζωή. Στην ιστοσελίδα μπορείς να βρείς όλα όσα θα χρειαστείς για να βρεις τον ιδανικό σύντροφο καθώς η ιστοσελίδα φιλοξενεί το δικό της φόρουμ με πικάντικες συζητήσεις, το δικό της τμήμα αγγελιών και ειδικό τμήμα με παιχνίδια για ‘’παιχνίδι’’ και φλερτ με άλλους χρήστες με ένα διαφορετικό τρόπο. για να βρείτε σύντροφο γρήγορα και απλά: Γνωριμίες, συμπάθεια, πάθος, κορίτσια, αγγελίες, γκόμενες, συνοδεία, συνομιλία, φόρουμ, συναντήσεις και άλλα προνόμια. Ένα από τα πιο διασκεδαστικά χαρακτηριστικά του erodate.gr είναι η ψηφοφορίες που γίνονται σε διάφορα θέματα από τους χρήστες του. Μπορείς να μάθεις πάρα πολλά πράγματα εκεί περί σεξ, σχέσεις και γυναίκες καθώς η κάθε ερώτηση περιστρέφετε γύρω από αυτά τα θέματα. Όσον αφορά τις γυναίκες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα, το 90% είναι Ελληνίδες από όλη την επικράτεια, με το 46% από αυτών να έχουν δηλώσει - σε μια από τις ψηφοφορίες που διεξήχθησαν - πως γράφτηκαν στο erodate.gr με σκοπό να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με αλλά άτομα. Η εγγραφή στην ιστοσελίδα είναι Δωρεάν. Οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να αναβαθμίσουν το λογαριιασμό τους σε  VIP Members προκειμένου να έχουν ιδιαίτερα προνόμια σε σχέσει με τους απλούς χρήστες.

Erodate Πλεονεκτήματα

 • Η ιστοσελίδα έχει καθιερωθεί εδώ και πάνω από 10 χρόνια
 • Υποστηρίζεται ζωντανή συνομιλία
 • Όλα τα προφίλ είναι ιδιωτικά
 • Κατά την εγγραφή γίνεται επαλήθευση της ταυτότητας
 • Yπάρχει η δυνατότητα αναφοράς ψεύτικων προφίλ
 • Υπάρχει η δυνατότητα συνομιλίας με κάμερα

Erodate Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχει εφαρμογή για κινητό
 • Χρειάζεται να πληρώσεις για συμμετοχή σε fetish party

Erodate.gr » Η αξιολόγησή μας και κριτικες χρηστών 2023

Η ιστοσελίδα γνωριμίας Erodate ανήκει στην Ραντεβού για sex κατηγορία. Η ιστοσελίδα καλωσορίζει ανθρώπους κάθε σεξουαλικής προτίμησης (εταιροφιλόφιλους και ομοφιλόφιλους). Ιδρύθηκε το 2012, είναι τώρα 11 χρονών. Η πρώτη σελίδα της ιστοσελίδας δεν περιέχει γυμνό περιεχόμενο. 

Χαρακτηριστικά (Πως λειτουργεί το Erodate;)

Erodate.gr αναζήτηση μελών

 
Στην Erodate ιστοσελίδα, τα βασικά κριτήρια αναζήτησης περιλαμβάνουν:
 • Φύλο
 • Ηλικία
 • Μόνο με φωτογραφία
 • Συνδεδεμένος/η τώρα

Εκτεταμένες αναζητήσεις είναι διαθέσιμες χρησιμοποιώντας φίλτρα με τα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε.

Τυπικά, στις μεγάλες ιστοσελίδες γνωριμίας μπορεί να είναι δύσκολο να σας προσέξουν τα παλαιότερα μέλη. Αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί υπάρχουν πολλά μέλη με παρόμοια προφίλ και το καθιστούν δύσκολο. Ευτυχώς, η ιστοσελίδα Erodate παρέχει μια επί πληρωμή Λίστα Προτεραιότητας στα αποτελέσματα αναζήτησης, που επιτρέπει στο προφίλ σας να γίνει ορατό από περισσότερες αναζητήσεις. Επιπλέον, έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε βίντεο για το προφίλ το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει επιπλέον στον αλγόρυθμο ώστε να διακριθείτε και να ξεχωρίσετε τον εαυτό σας από τα υπόλοιπα μέλη.

Η ιστοσελίδα erodate gr παρέχει τη δυνατότητα να μπλοκάρετε επιλεγμένα μέλη από το να επικοινωνήσουν μαζί σας. Αυτό μπορεί να είναι κυρίως χρήσιμο εάν λαμβάνετε πολλές απαντήσεις από μέλη για τα οποία δεν ενδιαφέρεστε.

Erodate παρέχει ένα χαρακτηριστικό για Συνομιλία ανά Ομάδα που σας επιτρέπει να συνομιλήσετε με όλα τα μέλη που ήδη έχουν συνδεθεί σε αυτήν τη Συνομιλία σε Ομάδα. Έχετε επίσης την επιλογή να προσκαλέσετε και/ή να εισέλθετε σε ιδιωτικές συνομιλίες με άλλα μέλη. Erodate προσφέρει επίσης συνομιλία μέσω μιας κάμερας υπολογιστή. Ένα δωμάτιο συνομιλίας με χρήση κάμερας υπολογιστή είναι μια ωραία και ασφαλής πρώτη γεύση πριν το πρώτο ραντεβού.
 

Βίντεο παρουσίασης του Erodate

 

erodate.gr: Τιμή / Τιμές και μέθοδοι πληρωμής (Πόσο κοστίζει το Erodate; / Είναι το Erodate δωρεάν;)

Δεν υπάρχουν Πλάνα Δοκιμής.
Erodate.gr συνδρομή

VIP συνδρομή στο Erodate.gr
Αυτό το πλάνο είναι επαναλαμβανόμενο. Πρέπει να το ακυρώσετε για να σταματήσουν οι πληρωμές.

12 μήνες κοστίζουν €60,00 (5€/μήνα) με δώρο 199 μονάδες
6 μήνες κοστίζουν €50,00 (8,33€/μήνα) με δώρο 150 μονάδες
3 μήνες κοστίζουν €30,00 (10€/μήνα) με δώρο 110 μονάδες
 
Μπορείτε να πληρώσετε αυτό το πλάνο με: Πιστωτική κάρτα, paysafe η κρυπτονομίσματα.
 
Αγορά μονάδων στο Erodate.gr

Κόστος - Τιμή στο Erodate.gr
 
Προκειμένου να συνομιλήσετε με άλλα μέλη χρειάζεται να έχετε μονάδες στο λογαριασμό σας.  Τα πακέτα μονάδων στο Erodate.gr είναι τα ακόλουθα:
 
600 μονάδες κoστίζουν €20,00
900 μονάδες κoστίζουν €30,00
1500 μονάδες κoστίζουν €50,00
3000 μονάδες κoστίζουν €100,00
 
Μπορείτε να πληρώσετε την αγορά μονάδων με: Paysafe και Πιστωτική κάρτα.

Erodate Κωδικοί Κουπονιών / Εκπτώσεις

Κάντε εγγραφή στο VIP πλάνο και κερδίστε έως 199 μονάδες δωρεάν

Εγγραφή (Πως μπορώ να εγγραφώ στο Erodate;)

erodate.gr Πλαίσιο Εγγραφής
 
H ιστοσελίδα Erodate παρέχει μια σύντομη φόρμα εγγραφής με μόλις ένα ζητούμενο πεδίο.

 

Εφαρμογή Erodate / Smartphone / Tablet

Το erodate.gr σε κινητό

 
Εάν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μέσω μιας κινητής συσκευής όπως ένα smartphone, η ιστοσελίδα είναι πλήρως responsive. Ωστόσο, μια εφαρμογή για κινητές συσκευές δεν είναι ακόμα διαθέσιμη.

 

Ανωνυμία

 

Γυναικίο προφίλ στο erodate.gr
 
Η ιστοσελίδα δεν σας επιτρέπει να δείτε οποιοδήποτε προφίλ, έαν δεν εγγραφείτε ως μέλος. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει τρόπος να κρύψετε τις εικόνες σας στην ιστοσελίδα Erodate, ο οποιοσδήποτε μπορεί να σας δει.

Συνήθως, μπορείτε να ανεβάσετε μια ομάδα εικόνων για το προφίλ σας. Erodate παρέχει την επιλογή να προσθέτετε ιδιωτικές φωτογραφίες και να έχετε μόνο εσείς πρόσβαση σε εκείνα τα μέλη που εσείς εγκρίνετε. Ορισμένες ιστοσελίδες γνωριμίας προσφέρουν ένα κουμπί πανικού επιτρέποντας στους χρήστες να ανακατευθυνθούν σε άλλη ιστοσελίδα. Αυτό το χαρακτηριστικό δεν είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα Erodate.

Όλα τα δεδομένα στο erodate.gr στέλονται μέσω μιας SSL σύνδεσης κάνοντας τεχνικά αδύνατο για τον οποιοδήποτε να υποκλέψει τα μηνύματά σας.

 

Αποτροπή ενάντια σε ψεύτικους λογαριασμούς

 

Ένας λογαριασμός στην ιστοσελίδα Erodate μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με την επιβεβαίωση ενός ηλεκτρονικού ταχυδρομίου. Αυτό προσφέρει προστασία ενάντια στη δημιουργία ψεύτικων λογαριασμών και οδηγεί στην αποτροπή δημιουργίας ψεύτικων προφίλ. Ωστόσο αν νομίζετε ότι ένα συγκεκριμένο μέλος είναι ψεύτικο, μπορείτε να το αναφέρετε για περαιτέρω έρευνα.
 

Όροι Παροχής Υπηρεσιών (ΟΠΥ)

 

Όπως με τις περισσότερες ιστοσελίδες γνωριμίας, οι όροι παροχής υπηρεσιών (ΟΠΥ) είναι αρκετά εκτενείς.

 

Πολιτική ακυρώσεων (Πως μπορώ να ακυρώσω τον Erodate λογαριασμό μου;)

Εαν αποφασίσετε να αγοράσετε μία premium συνδρομή στην ιστοσελίδα Erodate, τότε είναι σημαντικό να ξέρετε πώς/πότε μπορείτε να την ακυρώσετε. Έαν επιθυμείτε να τερματίσετε μια επαναλαμβανόμενη συνδρομή στο Erodate, μπορείτε να το ακυρώσετε διαδικτυακά.

 

Επικοινωνία με το Erodate.gr

 

Εάν χρειαστεί να επικοινωνήσετε με αυτή την ιστοσελίδα γνωριμιών, χρησιμοποιήσετε αυτούς τους τρόπους επικοινωνίας:

Όνομα εταιρείας:  Dating Stars OU
Διεύθυνση:  Narva mnt 5
Ταχυδρομικός κώδικας + Πόλη:  10117 Tallinn
Χώρα:  Εσθονία
E-mail εξυπηρέτησης πελατών:  [email protected]

 

Κλείστε το λογαριασμό σας (Πως μπορώ να διαγράψω το Erodate προφίλ μου;)

 

Αυτή η ιστοσελίδα γνωριμιών επιτρέπει στα μέλη της να κρατήσουν το online προφίλ τους ενεργοποιημένο, ακόμα και αν έχουν ακυρώσει την πληρωμένη ιδιότητα μέλους. Για να αφαιρέσετε το προφίλ σας από την ιστοσελίδα, έχετε δύο επιλογές. Απενεργοποιώντας το προφίλ σας θα κρύψετε το προφίλ σας και τα μέλη δεν θα είναι σε θέση να το βλέπουν. Αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να συνδεθείτε και να επανεργοποιήσετε το προφίλ σας σε οποιαδήποτε στιγμή. Εναλλακτικά, μπορείτε να κλείσετε το λογαριασμό σας και το προφίλ σας να διαγραφεί. Όταν διαγραφεί, ένα καινούριο προφίλ πρέπει να δημιουργηθεί εκ νέου, εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα στο μέλλον. Στην ιστοσελίδα Erodate.gr μπορείτε είτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας, έιτε να τον κλείσετε τελείως.  Εάν αποφασίσετε να κλείσετε το λογαριασμό σας, μπορείτε να το κάνετε χωρίς χρέωση. Επιπλέον, μπορείτε να απεγγραφείτε από οποιαδήποτε e-mail λίστα.
 

Συχνές ερωτήσεις

Πώς λειτουργεί η αναζήση χρηστών στο Erodate.gr;

Αρχικά θα πρέπει να κάνουμε εγγραφή για αναζητήσουμε προφίλ στο  Erodate.  Έπειτα αφού εγγραφούμε τα βασικά κριτήρια αναζήτησης είναι: το φύλο, η ηλικία, μόνο με φωτογραφία ή με το αν είναι κάποιος συνδεδεμένος την στιγμή που είμαστε και εμείς. Τώρα αν χρειαστούμε πιο εξειδικευμένες επιλογές και κριτήρια υπάρχουν τα ανάλογα εργαλεία. Επίσης αν επιθυμούμε να δώσουμε στο προφίλ μας υψηλή προτεραιότητα στα αποτελέσματα αναζήτησης για να αυξήσουμε τις δυνατότητας γνωριμίας και προβολής του προφίλ μας υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής για αυτή την υπηρεσία. Ένα κομμάτι που είναι σημαντικό για τι επικοινωνίες σας, αν θεωρήσετε ότι κάποιο προφίλ δεν σας ταιριάζει υπάρχει η δυνατότητα να μπλοκάρετε τους χρήστες με τους οποίους δεν θα θέλατε να συνομιλήσετε. Έτσι μπορείτε να συμμετέχετε στις ομαδικές συνομιλίες  ή να μιλάτε σε ιδιωτικές συνομιλίες με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν ακόμα και με την χρήση κάμερας αν το επιθυμείτε.

Πώς μπορώ να βελτιστοποιήσων την εμπειρία επικοινωνίας με άλλους χρήστες;

Στην σελίδα υπάρχουν δύο επιλογές. Μπορούμε να συμμετέχουμε σε ομαδική συνομιλία. Αυτό από μόνο του είναι ξεχωριστό γιατί μπορείτε να συνομιλήσετε με αρκετούς χρήστες μαζί και σας γλυτώνει χρόνο για να γνωρίσετε κόσμο. Το πιο ιδιαίτερο όμως που μπορείτε να κάνετε τις επικοινωνίες σας πιο ιδιαίτερες είναι να συνομιλήσετε με άλλους χρήστες μέσω κάμερας. Αυτό προσφέρει την αίσθηση ενός πρώτου ραντεβού από κοντά και μηδενίζεται την πιθανότητα να συνομιλείτε με ένα ψεύτικο προφίλ ή με ένα προφίλ που έχει ψευτικές πληροφορίες (φωτογραφία, ηλικία κτλ.). Βάζοντας τα κριτήρια μας  και επιλέγοντας τα προφίλ που σας ενδιαφέρουν μπορείτε να βρείτε μέλη που ανταποκρίνονται σε αυτό που εσείς επιθυμείτε.

Υπάρχουν κάποιες ιδιαίτερες προϋποθέσεις για την εγγραφή;

Όχι δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που απαιτείται για να κάνει κάποιος εγγραφή στο Erodate. Η μόνη προϋπόθεση είναι να είμαστε ενήλικες. Από εκεί και πέρα είστε ελεύθεροι να κάνετε εγγραφή ανεξάρτητα την ηλικία και το φύλο σας. Επίσης είστε ελεύθεροι να αναζητήσετε προφίλ με τα χαρακτηριστικά που εσείς επιθυμείτε ανεξάρτητα τον σεξουαλικό σας προσανατολισμό.

 


Erodate Κριτικές

  Απάτη

  Το site είναι γεμάτοο με ψεύτικα προφίλ. Σας προτείνω να επιλέξετε ένα άλλο dating site αν δε θέλετε να χάσετε τα χρήματά σας και το χρόνο σας

  Πλεονεκτήματα
  Τίποτα

  Μειονεκτήματα
  Ψεύτικα προφιλ. Απάτη!

  Milfοκατάσταση

  Ανάμεσα στα πολλά προφίλ που θα βρείτε στο site υπάρχουν πολλές σαραντάρες που με λίγο ψηστήρι μπορείς να κανονίσεις έυκολα να φασοθείτε, ειδικά άν είσαι από Αθήνα όπως εγώ. Σε νεότερες ηλικίες εγώ τουλάχιστον δεν είχα επιτυχία. Να περνάτε καλά

  Πλεονεκτήματα
  Ωραίες Milfares

  Μειονεκτήματα
  Δύσκολο να προσεγγίσεις γυναίκες κάτω των 30

  Προσοχή στους πούστηδες

  Το site έχει ωραία καυλάκια αλλά θέλει λίγο προσοχή γιατί κυκλοφορούν και μερικοί πούστηδες. Βάζουν στο προφίλ τους φωτογραφίες μοντέλων και προσπαθούν να ψαρέψουν ανυποψίαστους και να τους στείλουν φωτογραφίες με πούτσες. Αν εξαιρέσεις αυτό κατά τα άλλα είναι legit.

  Πλεονεκτήματα
  Πολλές καυλιάρες γυναίκες

  Μειονεκτήματα
  Fake προφίλ από πούστηδες

  Αρκετά καλό

  Ειμαι στο site 3 μήνες σχεδόν χωρίς να αφιερώσω και πάρα πολύ χρόνο. έχω κάνει μια ξεπέτα και συζητούσα και με μια κοπέλα με την οποία όμως δεν κατέληξε πουθενά γιατί μου ζητούσε δεσμέυσεις. Υπάρχουν και ορισμένα fake προφίλ τα οποία όμως είναι εύκολο να τα εντοπίσεις. Για μένα λειτούργησε

  Πλεονεκτήματα
  Πολλές γυναίκες για όλα τα γούστα

  Μειονεκτήματα
  Ορισμένα προφίλ είναι fake

Κάνε κλικ εδώ για ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο Erodate

Γράψτε μια κριτική