OnlineFantasioseis - Online Φαντασιώσεις

Φλέρταρε με πανέμορφες γυναίκες όλων των ηλικιών, σε ένα από τα πιο ασφαλή site γνωριμιών εκεί έξω!

- Τέλεια αναλογία και σε φύλα και σε ηλικίες!

- Εντελώς Δωρεάν και Πανεύκολη διαδικασία εγγραφής.

- Λειτουργία Speed Date για να αποφύγεις το άβολο chat όταν δε γουστάρεις κάποιον!

 

Ενδείκνυται για άτομα 40+

Online Fantasioseis Πλεονεκτήματα

 • Υπάρχει live chat
 • Όλα τα προφίλ είναι ιδιωτικά
 • Υπάρχουν πολλά μέλλη και των δυο φύλλων με Kinky διάθεση
 • Λειτουργεί ήδη 2 χρόνια και έχει εδραιώσει την παρουσία του στην Ελλάδα

Online Fantasioseis Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχει εφαρμογή για κινητό

OnlineFantasioseis - Η αξιολόγησή μας και κριτικες χρηστών 2024

Η ιστοσελίδα γνωριμίας Onlinefantasioseis ανήκει στην κατηγορία casual dating. Η ιστοσελίδα καλωσορίζει ανθρώπους με κάθε σεξουαλική προτίμηση. Ιδρύθηκε το 2020, είναι τώρα 4 χρονών. Η πρώτη σελίδα της ιστοσελίδας δεν περιέχει ακατάλληλες εικόνες.

 

Χαρακτηριστικά (Πως λειτουργεί το Online fantasioseis;)

Τοπικές αναζητήσεις είναι διαθέσιμες για να εντοπίσετε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για γνωριμία στην περιοχή σας. Έχετε επίσης την επιλογή να προσκαλέσετε και να εισέλθετε σε ιδιωτικές συνομιλίες με άλλα μέλη.

 

onlinefantasioseis.com: Τιμή / Τιμές και μέθοδοι πληρωμής (Πόσο κοστίζει το Online fantasioseis; / Είναι το Online fantasioseis δωρεάν;)

 

Η εγγραφή στο Chaterastwn είναι δωρεάν .  Ωστόσο, για να μπορέσεις να συνομιλήσεις με μέλη υπάρχει χρέωση που γίνεται μέσω αγοράς μονάδων.  
5 Μονάδες κoστίζουν €6.29
10 Μονάδες κoστίζουν €11,99
25 Μονάδες κoστίζουν €28,99
50 Μονάδες κoστίζουν €52,49
100 Μονάδες κoστίζουν €98,99
200 Μονάδες κoστίζουν €184,99
Μπορείτε να πληρώσετε αυτό το πλάνο με: pay.nl.

Online fantasioseis Κωδικοί Κουπονιών / Εκπτώσεις

3 Μονάδες κoστίζουν €1.99

Εγγραφή (Πως μπορώ να εγγραφώ στο Online fantasioseis;)

 

Η ιστοσελίδα Onlinefantasioseis παρέχει μια μεσαία σε έκταση φόρμα εγγραφής με ένα σύνολο από 10 ζητούμενα πεδία.

 

Εφαρμογή Online fantasioseis / Smartphone / Tablet

 

Αυτή η ιστοσελίδα παρέχει ένα σχεδιασμό, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιονδήποτε υπολογιστή, laptop ή smartphone. Ωστόσο, μια εφαρμογή για κινητές συσκευές δεν είναι ακόμα διαθέσιμη.

Ανωνυμία

 

Η ιστοσελίδα δεν σας επιτρέπει να δείτε οποιοδήποτε προφίλ, έαν δεν εγγραφείτε ως μέλος. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει τρόπος να κρύψετε τις εικόνες σας στην ιστοσελίδα Onlinefantasioseis, ο οποιοσδήποτε μπορεί να σας δει.

Συνήθως, μπορείτε να ανεβάσετε μια ομάδα εικόνων για το προφίλ σας. Ωστόσο, όλα τα μέλη μπορούν να δουν τις φωτογραφίες σας. Ορισμένες ιστοσελίδες γνωριμίας προσφέρουν ένα κουμπί πανικού επιτρέποντας στους χρήστες να ανακατευθυνθούν σε άλλη ιστοσελίδα. Αυτό το χαρακτηριστικό δεν είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα Onlinefantasioseis.

Όλα τα δεδομένα στο onlinefantasioseis.com στέλονται μέσω μιας SSL σύνδεσης κάνοντας τεχνικά αδύνατο για τον οποιοδήποτε να υποκλέψει τα μηνύματά σας.

 

Αποτροπή ενάντια σε ψεύτικους λογαριασμούς

 

Πριν χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα Onlinefantasioseis, πρέπει να επιβεβαιώσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Επιπλέον, όλες οι εικόνες πρέπει να εγκριθούν από ένα επόπτη πριν γίνουν ορατές στην ιστοσελίδα. Αυτό αποκλείει τις φωτογραφίες που δεν είναι εμφανώς ενός μέλους (π.χ. ένα κατοικίδιο, ένα χαρακτήρας cartoon, ένας διάσημος, κτλ.) να ανέβουν.

 

Όροι Παροχής Υπηρεσιών (ΟΠΥ)

 

Όπως με τις περισσότερες ιστοσελίδες γνωριμίας, οι όροι παροχής υπηρεσιών (ΟΠΥ) είναι αρκετά εκτενείς.

 

Ανασκόπηση πραγματικής ζωής.

Οι ΟνλαίνΦαντασιώσεις είναι μακράν η καλύτερη ιστοσελίδα γνωριμιών που υπάρχει στη χώρα. Θα ξεκινήσω με τον αριθμό των χρηστών της πλατφόρμας, ο οποίος είναι εξαιρετικά μεγάλος. Μόνο και μόνο αντικρύζοντας τις φωτογραφίες προφίλ, μπαίνει κανείς στον πειρασμό να στείλει μήνυμα και να ξεκινήσει τις γνωριμίες. Οι γυναίκες δεν ντρέπονται να κάνουν την αρχή και αυτό μου το απέδειξαν τα εισερχόμενα μηνύματα στο λογαριασμό μου. Πολλές από αυτές στέλνουν, χωρίς να ζητηθεί, και πιο τολμηρές φωτογραφίες, οι οποίες σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητες. Αν και οι πληροφορίες στα προφίλ δεν είναι πολύ αναλυτικές, βρίσκω μία γοητεία σε αυτό και ένα παραπάνω κίνητρο για επικοινωνία. Ιδανικά προτιμώ να μαθαίνω τον άνθρωπο που έχω απέναντί μου βήμα-βήμα, χωρίς να τα έχω όλα έτοιμα. Η σελίδα μού προσφέρει αυτήν την επιλογή και το φλερτ δεν εξαφανίζεται στιγμή. Έκανα λογαριασμό για να γνωρίσω νέες γυναίκες κι αυτό ακριβώς μου παρέχεται. Δε θα μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω.

Επικοινωνία

Εάν χρειαστεί να επικοινωνήσετε με αυτή την ιστοσελίδα γνωριμιών, χρησιμοποιήσετε αυτοά τα στοιχεία επικοινωνίας:

Όνομα εταιρείας:  Hudson Online Services B.V.
Διεύθυνση:  Hengelosestraat 100-9
Ταχυδρομικός κώδικας + Πόλη:  7514AK Enschede
Χώρα:  Ολλανδία
E-mail εξυπηρέτησης πελατών:  [email protected]


Κλείστε το λογαριασμό σας (Πως μπορώ να διαγράψω το Online fantasioseis προφίλ μου;)

 

Αυτή η ιστοσελίδα γνωριμιών επιτρέπει στα μέλη της να κρατήσουν το online προφίλ τους ενεργοποιημένο, ακόμα και αν έχουν ακυρώσει την πληρωμένη ιδιότητα μέλους. Για να αφαιρέσετε το προφίλ σας από την ιστοσελίδα, έχετε δύο επιλογές. Απενεργοποιώντας το προφίλ σας θα κρύψετε το προφίλ σας και τα μέλη δεν θα είναι σε θέση να το βλέπουν. Αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να συνδεθείτε και να επανεργοποιήσετε το προφίλ σας σε οποιαδήποτε στιγμή. Εναλλακτικά, μπορείτε να κλείσετε το λογαριασμό σας και το προφίλ σας να διαγραφεί. Όταν διαγραφεί, ένα νέο προφίλ πρέπει να δημιουργηθεί, εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα στο μέλλον. Στην ιστοσελίδα Onlinefantasioseis δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας, Αλλά εσείς Μπορείτε να κλείσετε το λογαριασμό σας. Ωστόσο, εάν αποφασίσετε να κλείσετε το λογαριασμό σας, μπορείτε να το κάνετε χωρίς χρέωση. Επιπλέον, μπορείτε να απεγγραφείτε από οποιαδήποτε e-mail λίστα.

 

Συχνές ερωτήσεις

Ποιες επιλογές περιλαμβάνουν τα φίλτρα αναζήτησης;

Η ιστοσελίδα Onlinefantasioseis προσπαθεί να απλοποιήσει, όσο το δυνατόν περισσότερο, την εύρεση πιθανών ταιριών και τη δημιουργία νέων γνωριμιών. Τα φίλτρα αναζήτησης της πλατφόρμας στοχεύουν στα βασικά χαρακτηριστικά των χρηστών. Αυτά περιλαμβάνουν το φύλο, την τοποθεσία, το εύρος της επιθυμητής ηλικίας, την εθνικότητα και την παρουσίαση. Η "παρουσίαση" προσαρμόζει τα εμφανιζόμενα προφίλ και τα ξεχωρίζει με γνώμονα τις παρακάτω παραμέτρους: 1. Τους άρεσα, 2. Μου αρέσει, 3. Ταίρια, 4. Επισκέπτες & 5. Αγαπημένα. Δεν είναι δυνατός ο συνδυασμός των 5 παραπάνω επιλογών μεταξύ τους.

Που μπορώ να βρω τις φωτογραφίες των συνομιλιών;

Η πλατφόρμα διαθέτει την κατηγορία "Γκαλερί" στο μενού των μηνυμάτων, στην οποία αποθηκεύονται όλες οι φωτογραφίες που σας έχουν αποσταλεί. Δεν χρειάζεται να ανατρέχετε στις συνομιλίες, αναζητώντας την εικόνα ή τις εικόνες που επιθυμείτε να ξανά-δείτε.

Δέχομαι πολλές επισκέψεις και μηνύματα. Πως μπορώ να καταλάβω ποιος χρήστης μου ταιριάζει περισσότερο;

Στη σελίδα onlinefantasioseis δεν υπάρχει κανένας περιορισμός ως προς τα μέλη με τα οποία συνομιλείτε και αλληλεπιδράτε. Μία πολύ καλή λύση είναι να επισκεφτείτε τους λογαριασμούς που σας προσέγγισαν, είδαν το προφίλ σας ή σας τράβηξαν το ενδιαφέρον. Η καρτέλα του κάθε χρήστη περιλαμβάνει τις βασικές πληροφορίες του καθενός, συνοδευόμενες από μία μικρή περιγραφή. Αν αυτό που αντικρύσετε, σας είναι αρκετό, μπορείτε να προσθέσετε το λογαριασμό στα "Αγαπημένα" και να επικοινωνήσετε πατώντας στην επιλογή "Chat".

Πως μπορώ να αναζητήσω έναν χρήστη;

Η λειτουργία της αναζήτησης στις Online Fantasioseis βρίσκεται κεντρικά, στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας με την επιγραφή "Βρείτε το φλερτ σας".

 


Online Fantasioseis Κριτικές

  Επιτέλους μπορώ να κάνω σεξ όποτε θέλω με όποιον θέλω...

  Εχω χωρίσει εδώ και δυο χρόνια και η σεξουαλική μου ζωή είχε πέσει στα τάρταρα. Ευτυχώς μια φίλη μου μου το συνέστησε και απο τότε έχω την ποιο πλούσια σεξουαλικά ζωή που είχα ποτέ. Επειδή λόγω των παιδιώ δε μου είναι εύκολο να γνωρίζω νέα άτομα έξω εδώ αυτό μπορεί να γίνει πολύ πιο εύκολα και γρήγορα. Το συστείνω σε όλους :)

  KΑΛΟ ΓΙΑ MILF HUNTERS

  Βομβαρδισμός από γυναίκες κάθε ηλικίας αλλά θέλει προσοχή γιατί μερικά μπορεί να είναι fake. Όμως αν δε θες να πιδήξεις ένα μοντέλο 20 χρονών αλλά μια 40+ γυναίκα διπλανής πόρτας έχει ψωμί

  Πλεονεκτήματα
  Πολλές γυναίκε που ξέρουν τι θέλουν

  Μειονεκτήματα
  Αρκτά fake προφιλ. Άν δείτε καμιά φωτογραφία μοντελέ τότε μάλλον είναι fake

  Θα το προτεινα

  εγώ ξόδεψα 25 ευρώ στα πιο αληθοφανή προφίλ.μερικά μυνήματα . Μερικές δε θέλανε να μου δώσουνε τηλ αλλά έτσι και τις κάνεις να νιώσουν άνετα και τους δόσεις να καταλάβουν ότι είσαι εντάξυ άτομο τότε όλα καλά.

  Πλεονεκτήματα
  Τόνοι από μηνύματα καθημερινά με καυτές φώτο

  Μειονεκτήματα
  20% ψεύτικα προφίλ. Για να καταφέριες να κλείσεις ραντεβού και να βρεθείς έξω χρειάζεται να ξοδέψεις τουλάχιστος 20€

  Αρκετά καλή απλά θέλει να πληρώσεις πολλά λεφτά

  Θα προτιμούσα να είχε συνδρομή μηνιαία 20-25€ με απεριόριστα μηνύματα έτσι αδικείται και δεν ευχαριστιεμαι, επίσης ίδια μηνύματα από άλλες ιστοσελίδες

  Πλεονεκτήματα
  Αρκετά μεγάλο ποσοστό αληθινών προφίλ σε σχέση με αλλα

  Μειονεκτήματα
  Θα προτιμούσα να είχε συνδρομή μηνιαία 20-25€ με απεριόριστα μηνύματα έτσι αδικείται και δεν ευχαριστιεμαι, επίσης ίδια μηνύματα από άλλες ιστοσελίδες

  Γιατί να μην είμαι τώρα είκοσι χρονών?

  Διανύω την πέμπτη δεκαετία της ζωής μου και θυμάμαι πως φλερτάραμε παλιότερα. Έπρεπε να κάνεις το καμάκι σου, να κεράσεις το ποτάκι σου να το επαναλάβεις αυτό μερικές φορές και αν είσαι τυχερός να φας τίποτα. Τώρα έχουν απλουστευτεί τα πράγματα. Οι γκόμενες ξέρουν πια τι θέλουνε. Θέλω, θές, ραντεβουδάκι και βουρ στο ψητό. Χωρίς χρειάζεται να πηγαίνεις σε ανούσια μέρη, να κερνάς ποτάκια, να το παίζεις αγαπούλης και μετά να γίνεσαι καληνυχτάκιας

  Πλεονεκτήματα
  Έχει πολλές χωρισμένες και γεροντοκόρες που έιναι πολύ εύκολο να ψηθούν να κάνουν κάτι μαζί σου

  Μειονεκτήματα
  Πιπινολάτρεις μακριά

Κάνε κλικ εδώ για ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο Online Fantasioseis

Γράψτε μια κριτική