Atakto Flirt - Άτακτο Φλερτ

Το Atakto Flirt είναι το πρώτο site που δοκιμάσαμε. Διστακτικοί στην αρχή, καθώς δεν είχαμε πολλές πληροφορίες για το συγκεκριμένο site γνωριμιών. Μετά την δωρεάν εγγραφή και το – προς έκπληξή μας – εύκολο και γρήγορο σετάρισμα του προφίλ ξεκινήσαμε να μιλάμε με γυναίκες στην περιοχή μας. Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές, εδώ τα άτομα του αντίθετου φύλου (στην περίπτωσή μας γυναίκες) ήξεραν τι ήθελαν και δεν έψαχναν απλά να περάσουν την ώρα τους. Το Atakto Flirt είναι site γνωριμιών και έτσι το αντιμετωπίζουν οι χρήστες του. Μπορεί αυτή τη στιγμή να μην είναι πολύ διαδεδομένο αλλά δεκάδες νέα μέλη γράφονται καθημερινά. Η βάση των χρηστών ολοένα και μεγαλώνει, ενώ το θετικό είναι πως λειτουργεί πολύ καλά και στην ελληνική επαρχία. Για παράδειγμα, πολλά από τα μέλη μένουν στην Κόρινθο, στην Σπάρτη, στη Θεσσαλονίκη, στην Κρήτη κλπ. Σίγουρα αξίζει να αφιερώσετε πέντε λεπτά ώστε να φτιάξετε έναν λογαριασμό και να ξεκινήσετε να γνωρίζετε γυναίκες στην περιοχή σας!

Atakto Flirt Πλεονεκτήματα

 • Υπάρχει live chat
 • Όλα τα προφίλ είναι ιδιωτικά
 • Μεγάλως αριθμός χρηστών και απ'τα δυο φύλλα

Atakto Flirt Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχει εφαρμογή για κινητό

Atakto Flirt - Η αξιολόγησή μας και κριτικες χρηστών 2022

Η ιστοσελίδα γνωριμίας Ataktoflirt ανήκει στην Ραντεβού για sex κατηγορία. Η ιστοσελίδα καλωσορίζει ανθρώπους με κάθε σεξουαλική προτίμηση. Ιδρύθηκε το 2020, είναι τώρα 2 χρονών. Η πρώτη σελίδα της ιστοσελίδας δεν περιέχει ακατάλληλες εικόνες.

 

Χαρακτηριστικά (Πως λειτουργεί το Aτακτο Φλερτ;)

 

Τοπικές αναζητήσεις είναι διαθέσιμες για να εντοπίσετε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για γνωριμία στην περιοχή σας. Έχετε επίσης την επιλογή να προσκαλέσετε και/ή να εισέλθετε σε ιδιωτικές συνομιλίες με άλλα μέλη.

 

ataktoflirt.com: Τιμή / Τιμές και μέθοδοι πληρωμής (Πόσο κοστίζει το Aτακτο Φλερτ; / Είναι το Aτακτο Φλερτ δωρεάν;)

 
Η εγγραφή στο AtaktoFlirt είναι δωρεάν .  Ωστόσο, για να μπορέσεις να συνομιλήσεις με μέλη υπάρχει χρέωση που γίνεται μέσω αγοράς μονάδων.  
10 Μονάδες κoστίζουν €11,99
25 Μονάδες κoστίζουν €28,99
50 Μονάδες κoστίζουν €52,49
100 Μονάδες κoστίζουν €98,99
200 Μονάδες κoστίζουν €184,99


Aτακτο Φλερτ Κωδικοί Κουπονιών / Εκπτώσεις

 

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν κουπόνια ή εκπτώσεις διαθέσιμα.

 

Εγγραφή (Πως μπορώ να εγγραφώ στο Aτακτο Φλερτ;)

 

 

Η ιστοσελίδα Ataktoflirt παρέχει μια μεσαία σε έκταση φόρμα εγγραφής με ένα σύνολο από 10 ζητούμενα πεδία.

 

Εφαρμογή Aτακτο Φλερτ / Smartphone / Tablet

 

 

Αυτή η ιστοσελίδα παρέχει ένα σχεδιασμό, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιονδήποτε υπολογιστή, laptop ή smartphone. Ωστόσο, μια εφαρμογή για κινητές συσκευές δεν είναι ακόμα διαθέσιμη.

 

Ανωνυμία

 

 

Η ιστοσελίδα δεν σας επιτρέπει να δείτε οποιοδήποτε προφίλ, έαν δεν εγγραφείτε ως μέλος. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει τρόπος να κρύψετε τις εικόνες σας στην ιστοσελίδα Ataktoflirt, ο οποιοσδήποτε μπορεί να σας δει.

Συνήθως, μπορείτε να ανεβάσετε μια ομάδα εικόνων για το προφίλ σας. Ωστόσο, όλα τα μέλη μπορούν να δουν τις φωτογραφίες σας. Ορισμένες ιστοσελίδες γνωριμίας προσφέρουν ένα κουμπί πανικού επιτρέποντας στους χρήστες να ανακατευθυνθούν σε άλλη ιστοσελίδα. Αυτό το χαρακτηριστικό δεν είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα Ataktoflirt.

Όλα τα δεδομένα στο ataktoflirt.com στέλονται μέσω μιας SSL σύνδεσης κάνοντας τεχνικά αδύνατο για τον οποιοδήποτε να υποκλέψει τα μηνύματά σας.

 

Αποτροπή ενάντια σε ψεύτικους λογαριασμούς

 

Πριν χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα Ataktoflirt, πρέπει να επιβεβαιώσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Επιπλέον, όλες οι εικόνες πρέπει να εγκριθούν από ένα επόπτη πριν γίνουν ορατές στην ιστοσελίδα. Αυτό αποκλείει τις φωτογραφίες που δεν είναι εμφανώς ενός μέλους (π.χ. ένα κατοικίδιο, ένα χαρακτήρας cartoon, ένας διάσημος, κτλ.) να ανέβουν.

 

Όροι Παροχής Υπηρεσιών (ΟΠΥ)

 

Όπως με τις περισσότερες ιστοσελίδες γνωριμίας, οι όροι παροχής υπηρεσιών (ΟΠΥ) είναι αρκετά εκτενείς.

 

Ανασκόπηση πραγματικής ζωής.

 

Είναι ωραίο σκηνικό η φάση μέσα στο σαιτ αυτό, έχει αρκετά ωραία σελίδα για να μπαίνεις από το pc. Είναι, επίσης, πολύ πρακτικό το γεγονός οτι έχει δυνατότητα για ζωντανή συνομιλία, ώστε να βλέπεις πότε είναι μέσα η κοπέλα και να της στέλνεις τότε, ώστε να μην περιμένεις με τις ώρες αν δεν έχει μπει. Έχω γνωρίσει αρκετά όμορφα κορίτσια, είχα βγει κιόλας με μία, όμως δεν προχωρήσαμε αρκετά τελικά. Όμως θα συνεχίσω να ψάχνω, γιατί πιστεύω θα βρω αυτό που θέλω. Πιστεύω θα ήταν πολύ πιο πρακτικό αν υπήρχε κάποια εφαρμογή για κινητό, ώστε να μην χρειάζεται να ανοίγω τον chrome κάθε φορά. Μία λύση ίσως είναι να κάνετε ένα bookmark και να το έχετε στην αρχική του κινητού. Έτσι λειτουργεί απλά σαν εφαρμογή και μπορείτε να μπείτε τσακ μπαμ.Αποτύπωμα και επικοινωνία

 

Εάν χρειαστεί να επικοινωνήσετε με αυτή την ιστοσελίδα γνωριμιών, χρησιμοποιήσετε αυτούς τους τρόπους επικοινωνίας:

Όνομα εταιρείας:  Hudson Online Services B.V.
Διεύθυνση:  Hengelosestraat 100-9
Ταχυδρομικός κώδικας + Πόλη:  7514AK Enschede
Χώρα:  Ολλανδία
E-mail εξυπηρέτησης πελατών:  [email protected]

 

Κλείστε το λογαριασμό σας (Πως μπορώ να διαγράψω το Aτακτο Φλερτ προφίλ μου;)

 

Αυτή η ιστοσελίδα γνωριμιών επιτρέπει στα μέλη της να κρατήσουν το online προφίλ τους ενεργοποιημένο, ακόμα και αν έχουν ακυρώσει την πληρωμένη ιδιότητα μέλους. Για να αφαιρέσετε το προφίλ σας από την ιστοσελίδα, έχετε δύο επιλογές. Απενεργοποιώντας το προφίλ σας θα κρύψετε το προφίλ σας και τα μέλη δεν θα είναι σε θέση να το βλέπουν. Αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να συνδεθείτε και να επανεργοποιήσετε το προφίλ σας σε οποιαδήποτε στιγμή. Εναλλακτικά, μπορείτε να κλείσετε το λογαριασμό σας και το προφίλ σας να διαγραφεί. Όταν διαγραφεί, ένα νέο προφίλ πρέπει να δημιουργηθεί, εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα στο μέλλον. Στην ιστοσελίδα Ataktoflirt δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας, Αλλά εσείς Μπορείτε να κλείσετε το λογαριασμό σας. Ωστόσο, εάν αποφασίσετε να κλείσετε το λογαριασμό σας, μπορείτε να το κάνετε χωρίς χρέωση. Επιπλέον, μπορείτε να απεγγραφείτε από οποιαδήποτε e-mail λίστα.

 

Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να μπω μέσω εφαρμογής;

Δεν υπάρχει ακόμη η δυνατότητα για να μπείτε στο σαιτ ataktoflirt.com μέσω κάποιας εφαρμογής σε iOS ή Android, όμως δεν είναι απαραίτητο, αφού ακόμα και μέσα από τον browser σας μπορείτε να μπείτε σε μία σελίδα που εμφανίζεται ιδανικά στο κινητό σας.

Πώς λειτουργεί το ataktoflirt.com;

Το ataktoflirt.com είναι μία ιστοσελίδα, στην οποία μπορείτε να δείτε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για γνωριμίες από την περιοχή σας και όχι μόνο. Μπορείτε να έχετε και ιδιωτικές συζητήσεις με τα άλλα μέλη.

Μπορούν να δουν όλοι τις φωτογραφίες μου;

Ναι, εσείς αποφασίζετε ποιες φωτογραφίες θα ανεβάσετε, όμως εκείνες είναι ορατές στο σύνολο των μελών του ataktoflirt.com.


Atakto Flirt Κριτικές

  Μπείτε όλοι. Είναι άπειρα καλό.

  Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ενθουσιασμένος. Ξόδευα να κερνάω ποτά και γυρνούσα σπίτι μόνος. Τώρα όμως γνωρίζω αυτό που θέλω την ώρα που θέλω. Και η κοπέλα όπως ήταν στη φωτό.

  Πλεονεκτήματα
  Γνωριμία, ευελιξία στο αν θέλω να την συναντήσω από κοντά.

  Μειονεκτήματα
  Κάποιες φορές είναι πολύ κτητικές.

  Λιγες φωτογραφίες γυναικών στα προφιλ

  Υπάρχουν πολλά προφιλ γυναικών που δεν έχουν καν φωτογραφία ή μια φωτογραφία που δεν καταλαβαίνει με τη γυναίκα έχεις να κάνες. Παρακαλώ τους διαχειριστές να κάνουν κάτι. Ευχαριστώ...

  Πλεονεκτήματα
  Όμορφες παρουσίες τον γυναικεία κάθε ηλικίας που θα έπρεπε να ζητούν περισσότερα πανω στον έρωτα

  Μειονεκτήματα
  Έκλεισα ραντεβού με κάποια κοπέλα και μου ήρθε κάποια κοπέλα καμιά σχέση με τη φωτογραφία του προφιλ της. Βέβαια καλά πέρασα αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να επιβεβαιώνονται οι φωτογραφίες των προφίλ με κάποιο τρόπο

  Μας έχει κάψει αυτός ο κορονοϊός

  Ενώ παλιά είχα κάποιες επιτυχίες στο site, τώρα με τον καταραμένο κορονοϊό δε μπορώ να σταυρώσω γκόμενα. Αρχίζω το μπλα μπλα, τα λέμε αλλά μετά που να προτείνω να πάμε. Απ' τη μια υπάρχει ό φόβος μην κολήσει κανείς τίποτα και από την άλλη τα πάντα είναι κλειστά. Τουλάχιστ έχω κάνει κάποιες καβάντζες για όταν περάσει η κρίση με τον κωλοϊό.

  Πλεονεκτήματα
  Πολλά κορίτσια ξαναμμένα

  Μειονεκτήματα
  Θέλει ψηστήρι και υπομονή για να πετύχεις

  Έτσι κι έτσι

  Τι τελευταίες μέρες είμαι στo chat και μιλούσα με ένα μωράκι και όταν βρεθήκαμε ήταν λίγο μπαζάκι (10 κιλά παραπάνω τουλάχιστον). Όμως μετά από τόση κουβέντα που είχαμε ρήξει δε μπορούσα να φύγω και το έκανα το κασκαντεριλίκι μου. Την άλλη φορά θα ζητήσω πρόσφατες φωτογραφίες χωρίς ρετουσάρισμα κλπ.

  Πλεονεκτήματα
  Πολύ γυναικομάνι

  Μειονεκτήματα
  Μπορεί να φάς καμια τάπα να περιμένεις τη Ζωή Λάσκαρη και να σου έρθει η Γεωργία Βασιλειάδου

  Η καλύτερη εμπειρία που έχω ζήσει

  Μετά από κουβεντούλα μερικών ημερών κανόνισα ραντεβουδάκι με μια παντρεμένη που γνώρισα στο site. Πήγαμε σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στην Αθήνα και τα είδα όλα. Μακράν το καλύτερο sex που έχω κάνει στη ζωή μου. Το συστείνω ανεπιφύλακτα

  Πλεονεκτήματα
  Πολλές γυναίκες που ψάχνονται
  Ικανοποιήτικος αριθμός γυναικών με καλύ εμφάνιση

  Μειονεκτήματα
  Πολλές γυναίκες μπορεί να φλερτάρουν στο site αλλά είναι δύσκολο να τις πείσεις να βγείτε για ραντεβού

  "Η μεγαλύτερη αμαρτία είναι να σε θέλει μια γυναίκα και να μην πας στο κρεβάτι της"

  Ένα από τα ρητά του Αλέξη Ζορμπά ήταν "Η μεγαλύτερη αμαρτία είναι να σε θέλει μια γυναίκα και να μην πας στο κρεβάτι της". Κι εγώ ως Καζαντζακικός το έχω τηρήσει πλήρως αυτό το ρητό. Έχω συνεβρεθεί με κάθε είδους γυναίκα ασκημες, όμορφες και η καθεμία είχε κάτι ξεχωριστό να μου δώσει. Το θέμα είναι να πικεντρώνεσε στα θετικά στοιχεία κάθε γυναίκες και όχι να χαλιέσαι με τις αδυναμίες τις. Ένα μεγάλο μέρος αυτών των εμπειριών την οφείλω σ'αυτό το site.

  Πλεονεκτήματα
  Πολλές γυναίκες με έντονη σεξουαλικότητα

  Μειονεκτήματα
  Δεν ενδείκνειτε σε αυτόυς που ψαχνουν μοντέλα. Αυτοί ας πάρουν κανένα escort αν το αντέχει η τσέπη τους

Κάνε κλικ εδώ για ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο Atakto Flirt