Κριτικές από αυτόν τον χρήστη

Καλλιοπάρα

Κριτική σχετικά Flertakia

Τι να προτοπώ για την Καλλιώπη από Αθήνα. Ανταλλάξαμε μηνύματα για καμιά ώρα βρήκα με μια ώρα που βολεύει και τους 2 και κανονίσαμε ραντεβού για καφέ και καταλήξαμε σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στο κέντρο της Αθήνας. Η κοπέλα ήτα ιέρεια του σεξ . 50 λεπτα αγωνας τα 30 σε κωλο, ανοιξε σα λουλουδι με την παροδο του ραντεβου
Οτι σταση σκεφτηκα σε κωλο την εκανα(εκτος απο ορθια που και αυτο αν ζηταγα θα το εκανε), απο πανω, reverse, στο πλαι, απο πανω, απο πισω, στα 4, τσοντα κανονικη η γκομενα σεληνιασμενη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ* ηθελε κωλο, με λιγες το εχω κανει αυτο.
Την παιδεψα αρκετα να δω τα ορια της(γιατι πραγματικα απορησα) .... ορια δεν ειδα, τι σκαμπιλια, τι υποταγη, πνιξιματα κλπ. τα παντα ολα, η γκομενα στο βγαζει οτι της αρεσει να γαμιεται.
Μιλαμε σε σημειο να φωναζει κατι βρισίδια κατα τη διαρκεια του αγωνα και να βλεπω το ασπρο του ματιου της ειτε την επαιρνα απο μπρος ειτε απο πισω!!! Legalporno(αν θυμαμαι καλα) εντελως!
Η μονη παραφωνια αν βρω καποια ειναι οτι φωναζει αρκετα και μιλαμε δυνατα, σε διαμερισματα να προσεχετε
Οτι θελεις παντως κάνεις .... και κανει, δεν συνισταται σε αγαπουληδες με την καμια(αν και πιστευω μπορει να παιξει και αυτο το ρολο), PSE καθαροαιμο που σπανια βρισκεις, τελειωμα στο προσωπο. Πολλες σκεψεις γυρνουν στο μυαλο μου αυτη την ωρα, απο τον Παραδεισο με το "αγγελουδι" πηγα στην Κολαση(αλλά για εκει ειμαι...φανταζομαι) με το "διαβολακι", περασα μια τελεια "Κωλομέρα" . Εννοείται ότι θα επαναληφθεί...

Πλεονεκτήματα
Καλός αριθμός ιδιαίτερα σε Milf

Μειονεκτήματα
Δύσκολο να κλείσεις ραντεβού

replies: