Chat Erastwn - Τσατ Εραστών

Το Τσατ Εραστών είναι μια πλατφόρμα για ενηλίκους, με χιλιάδες μέλη που γράφονται κάθε μέρα! Μπορείς εύκολα να βρεις το προφίλ των ονείρων σου χρησιμοποιώντας τα προηγμένα εργαλεία αναζήτησης μας. Το Τσατ Εραστών έχει δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον για μέλη για να φλερτάρεις ονλάιν. Το ίντερνετ το έχει κάνει εύκολο για όλους μας για να συνδέσουμε και να εκπληρώσουμε τις φαντασιώσεις μας. Εγγράψου σήμερα και λάβε ένα δωρεάν δείγμα για να στείλεις ένα μήνυμα, φλέρτ ή μια πρόταση. Καλά να περάσεις!

Chat Erastwn Πλεονεκτήματα

 • Υπάρχει live chat
 • Όλα τα προφίλ είναι ιδιωτικά
 • Υπάρχει σχεδόν ίση αναλογία ανδρών και γυναικών
 • Υπάρχουν αρκετά μεγάλος αριθμός μελών σε όλες τις ηλικίες
 • Μέλη υπάρχουν σε όλες σχεδόν τις περιοχές της Ελλάδας

Chat Erastwn Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχει εφαρμογή για κινητό
 • Η ιστοσελίδα είναι καινούρια

Chaterastwn Σύνοψη: (Τι είναι το Chaterastwn;)

Chaterastwn

Η ιστοσελίδα γνωριμίας Chaterastwn ανήκει στην κατηγορία Ραντεβού για sex . Η ιστοσελίδα καλωσορίζει ετεροφυλόφιλους, ομοφυλόφιλους και λεσβίες. Ιδρύθηκε μόλις το 2022. Η πρώτη σελίδα της ιστοσελίδας δεν περιέχει ακατάλληλες εικόνες.


chaterastwn.com: Τιμή / Τιμές και μέθοδοι πληρωμής (Πόσο κοστίζει το Chaterastwn; / Είναι το Chaterastwn δωρεάν;)

chaterastwn.com: Τιμή / Τιμές και μέθοδοι πληρωμής

Η εγγραφή στο Chaterastwn είναι δωρεάν .  Ωστόσο, για να μπορέσεις να συνομιλήσεις με μέλη υπάρχει χρέωση που γίνεται μέσω αγοράς μονάδων.  

10 Μονάδες κoστίζουν €11,99
25 Μονάδες κoστίζουν €28,99
50 Μονάδες κoστίζουν €52,49
100 Μονάδες κoστίζουν €98,99
200 Μονάδες κoστίζουν €184,99


Chaterastwn Κωδικοί Κουπονιών / Εκπτώσεις

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν κουπόνια ή εκπτώσεις διαθέσιμα.


Εγγραφή (Πως μπορώ να εγγραφώ στο Chaterastwn;)

Εγγραφή - registration (Πως μπορώ να εγγραφώ στο Chaterastwn;)

Η ιστοσελίδα Chaterastwn παρέχει μια μεσαία σε έκταση φόρμα εγγραφής με ένα σύνολο από 10 ζητούμενα πεδία.


Εφαρμογή Chaterastwn / Smartphone / Tablet

Εφαρμογή Chaterastwn / Smartphone / Tablet

Αυτή η ιστοσελίδα παρέχει ένα σχεδιασμό, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιονδήποτε υπολογιστή, laptop ή smartphone. Ωστόσο, μια εφαρμογή για κινητές συσκευές δεν είναι ακόμα διαθέσιμη.


Ανωνυμία

Ανωνυμία στο Τσατ Εραστών

Η ιστοσελίδα δεν σας επιτρέπει να δείτε οποιοδήποτε προφίλ, έαν δεν εγγραφείτε ως μέλος. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει τρόπος να κρύψετε τις εικόνες σας στην ιστοσελίδα Chaterastwn, ο οποιοσδήποτε μπορεί να σας δει.

Συνήθως, μπορείτε να ανεβάσετε μια ομάδα εικόνων για το προφίλ σας. Ωστόσο, όλα τα μέλη μπορούν να δουν τις φωτογραφίες σας. Ορισμένες ιστοσελίδες γνωριμίας προσφέρουν ένα κουμπί πανικού επιτρέποντας στους χρήστες να ανακατευθυνθούν σε άλλη ιστοσελίδα. Αυτό το χαρακτηριστικό δεν είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα Chaterastwn.

Όλα τα δεδομένα στο chaterastwn.com στέλονται μέσω μιας SSL σύνδεσης κάνοντας τεχνικά αδύνατο για τον οποιοδήποτε να υποκλέψει τα μηνύματά σας.


Αποτροπή ψεύτικων λογαριασμών

Πριν χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα Chaterastwn, πρέπει να επιβεβαιώσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Επιπλέον, όλες οι εικόνες πρέπει να εγκριθούν από ένα επόπτη πριν γίνουν ορατές στην ιστοσελίδα. Αυτό αποκλείει τις φωτογραφίες που δεν είναι εμφανώς ενός μέλους (π.χ. ένα κατοικίδιο, ένα χαρακτήρας cartoon, ένας διάσημος, κτλ.) να ανέβουν.


Όροι Παροχής Υπηρεσιών (ΟΠΥ)

Όπως με τις περισσότερες ιστοσελίδες γνωριμίας, οι όροι παροχής υπηρεσιών (ΟΠΥ) είναι αρκετά εκτενείς.


Τρόπος επικοινωνίας

Εάν χρειαστεί να επικοινωνήσετε με αυτή την ιστοσελίδα γνωριμιών, χρησιμοποιήσετε αυτούς τους τρόπους επικοινωνίας:

Όνομα εταιρείας:  BlueDrop Interactive B.V.
Διεύθυνση:  Stormsweg 2-E
Ταχυδρομικός κώδικας + Πόλη:  2921 LZ Krimpen aan den IJssel
Χώρα:  Ολλανδία
E-mail εξυπηρέτησης πελατών:  [email protected]


Κλείστε το λογαριασμό σας (Πως μπορώ να διαγράψω το Chaterastwn προφίλ μου;)

Αυτή η ιστοσελίδα γνωριμιών επιτρέπει στα μέλη της να κρατήσουν το online προφίλ τους ενεργοποιημένο, ακόμα και αν έχουν ακυρώσει την πληρωμένη ιδιότητα μέλους. Για να αφαιρέσετε το προφίλ σας από την ιστοσελίδα, έχετε δύο επιλογές. Απενεργοποιώντας το προφίλ σας θα κρύψετε το προφίλ σας και τα μέλη δεν θα είναι σε θέση να το βλέπουν. Αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να συνδεθείτε και να επανεργοποιήσετε το προφίλ σας σε οποιαδήποτε στιγμή. Εναλλακτικά, μπορείτε να κλείσετε το λογαριασμό σας και το προφίλ σας να διαγραφεί. Όταν διαγραφεί, ένα νέο προφίλ πρέπει να δημιουργηθεί, εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα στο μέλλον. Στην ιστοσελίδα Chaterastwn δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας, Αλλά εσείς Μπορείτε να κλείσετε το λογαριασμό σας. Ωστόσο, εάν αποφασίσετε να κλείσετε το λογαριασμό σας, μπορείτε να το κάνετε χωρίς χρέωση. Επιπλέον, μπορείτε να απεγγραφείτε από οποιαδήποτε e-mail λίστα.


Άρθρα σχετικά με Chat Erastwn

Chat Erastwn Κριτικές

  Sex sex και πολλά άλλα .... SEX !!

  Ξεκίνησα, ήμουν λίγο ντροπαλός, δεν έχω ξαναπάει σε κάτι τέτοιο. Αλλά μετά από λίγο καιρό που χρησιμοποίησα τη σελίδα, έχουν εξαφανιστεί όλες οι αναστολές, είμαι λιγότερο ντροπαλή και μπαίνω κατευθείαν στο θέμα!

  Πραγματικά δεν πίστευα ότι στα 41 μου με 2 παιδιά θα είχα ξανά μια ενεργή και kinky σεξουαλική ζωή...
  Αλλά πιστέψτε με, μόλις στείλω τα παιδιά στον πατέρα, υπάρχει ένας νέος άντρας κάθε μέρα;)
  Χάρη στον Τσατ Εραστών!!

  Πλεονεκτήματα
  Sex μέ όποιον άνδρα θέλω όποτε θέλω

  Μειονεκτήματα
  Κανένα

  Καβλώτοπος

  Εδώ γίνεται του μουν...ιού το πανηγύρι. Κανόνισα φάσωμα με ένα ψιλομπαζάκι που μου έβγαζε όμως πολύ κάβλα. Άλλωστε και με τα μπάζα χτίζουμε που λέγαν και οι παλιοί. Την επόμενη φορά θα κάνω πέσιμο σε κανένα μιλφόνι ( το φαΐ μου). Καλύτερα να παίζουμε στα σίγουρα γιατί αν τα ρίξεις σε καμία μουν...άρα. μπορεί είτε να φας τα μούτρα σου ή ακόμα χειρότερα να είναι κανένα ψέφτικο προφίΛ και να χαλάς λεφτά για το τίποτα.

  Πλεονεκτήματα
  Γυναίκες για όλα τα γούστα

  Μειονεκτήματα
  Μπορεί να πληρώσεις αρκετά αν στέλνεις πολλά μηνύματα

  ola teleia

  eimai poly dynamikos anejarthtos kai eilikrinhs..

  Καλή αναλογία ανδρών γυναικών

  Γράφτηκα πρόσφατα στο chaterastwn. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι υπάρχει καλή αναλογία ανδρών γυναικών με ενδιαφέροντα άτομα για να φλερτάρεις. Ήδη έχω κανονίσει ραντεβουδάκι και θα επανέλθω για follow up.

  Πλεονεκτήματα
  Καλή αναλογία ανδρών γυναικών

  Φρέσκο site με καλές προοπτικές

  Έκανα εγγραφή πριν μερικές μέρες και μου φάνηκε πολύ αξιόλογο. Έχει ήδη πολύ κόσμο μέσα (διαίτερα γυναίκες) και κάθε μέρα που μπαίνω έχει και περισσότερες. έχω ήδη κανονίσει ραντεβού με μια και έχω και μια καβάτζα αν το ραντεβού μου δεν πάει καλά. Το συνιστώ :)

  Πλεονεκτήματα
  Πολλές γυναίκες για όλα τα γούστα

  Μειονεκτήματα
  Εχει επίσης αρκετούς άντρες και ο ανταγωνισμός είναι έντονος

Κάνε κλικ εδώ για ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο Chat Erastwn

Γράψτε μια κριτική