5 Συμβουλές για να αφήσεις κάθε γυναίκα ικανοποιημένη μετά το σεξ

5 Συμβουλές για να αφήσεις κάθε γυναίκα ικανοποιημένη μετά το σεξ

5 Συμβουλές για να αφήσεις κάθε γυναίκα ικανοποιημένη μετά το σεξ
21 Φεβρουαρίου 2022

Πολλοί άνδρες αναρωτιούνται τι είναι αυτό που ψάχνουν οι γυναίκες στο σεξ, ενώ αρκετοί έχουν εμμονή με το μέγεθος του πέους. Όχι δεν είναι μόνον αυτό που χρειάζεται. Τα πολύπλοκα μυαλά των γυναικών αναζητούν περισσότερα πράγματα στο κρεβάτι από ένα πέος έστω και μεγάλο.

Σου λέμε τα 5 πράγματα που θέλουν οι γυναίκες στο σεξ:

Nα είσαι καθαρός και εσύ και ο χώρος στον οποίο θα κάνετε σεξ

Είναι πολύ πιο εύκολο να ρίξεις μια γυναίκα πάνω σε καθαρά σεντόνια παρά σε βρώμικα. Και φυσικά αν σε έχει μυρίσει και έχει ξετρελαθεί από το άρωμά σου.

Και το σκέτο σεξ, τέχνη θέλει

Το ότι θα κάνεις μόνο σεξ με μια γυναίκα δε σημαίνει ότι πρέπει να της συμπεριφέρεσαι και σαν να είναι φθηνή. Αποθέωσε τη. Μίλησέ της όμορφα, φέρσου της καλά, δώστης σημασία. Όλα αυτά θα τη διεγείρουν εγκεφαλικά γιατί θα νιώσει σημαντική. Αυτό θέλουν οι γυναίκες, χειροκρότημα.

Κάνε προκαταρκτικά

Σε αντίθεση με εσένα, για την κάθε γυναίκα τα προκαταρκτικά είναι πολύ βασικά σε μια σεξουαλική επαφή. Αυτά τα μάθατε στο σχολείο: Η γυναίκα και η μηχανή θέλουν ζέσταμα. Επομένως ασχολήσου με όλο της το κορμί και δώστης χρόνο, δε θα το μετανιώσεις.

Οι κυρίες προηγούνται

Ποτέ μην αφήσεις μια γυναίκα να σηκωθεί από το κρεβάτι σου χωρίς να έχει έρθει σε οργασμό. Καλύτερα μάλιστα να έχει τελειώσει πριν από εσένα. Αν δεν μπορέσεις να κρατηθείς φρόντισε να φθάσει κι εκείνη στην κορύφωση με οποιονδήποτε τρόπο αρκεί να φύγει ικανοποιημένη.

Μη ντυθείς και φύγεις αμέσως μετά το σεξ

Κοιμήσου αν νυστάξεις αλλά έστω πάρε την αγκαλιά. Ακόμα καλύτερα είναι να φάτε κάτι μαζί, ή να γελάσετε λίγο καθισμένοι στο κρεβάτι. Οτιδήποτε πάντως που δεν περιλαμβάνει να βάλεις τα ρούχα σου και να φύγεις αμέσως μετά το σεξ. Θα την ξενερώσεις εντελώς.

Γράψτε μια απάντηση